ইনফোর্মেসন অমসুং ব্রোদকাস্তিং মন্ত্রালয়
২০২০গী ওগস্ত ২৩গী মীদিয়াদা পুথোকখিবা এস.ও.পি.গী শেংদোকপা
24 AUG 2020 5:02PM by PIB Imphal
মসিনা হায়রি মদুদি ইনফোর্মেসন অমসুং ব্রোদকাস্তিং মিনিস্ত্রীনা ২০২০গী ওগস্ত ২৩গী মীদিয়াদা পুথোকখিবা ‘গাইদিং প্রিন্সিপল এন্দ এস.ও.পি. ওন প্রেভেন্তিব মিজর্স ফোর মীদিয়া প্রদক্সন তু কন্তেন স্প্রেদ ওফ কোভিদ-১৯’ অসি ফিল্ম নম্বা, তেলেভিজনগী পুথোকপা, ৱেবকী পরিং অমসুং ইলোক্ত্রোনিক অমসুং ফিল্মগী ওইবদা শিজিন্নবা য়াগনি।
এস.ও.পি. অসি ৱেবসাইত আই অমসুং বি নত্ত্রগা লিঙ্ক অসিদা ফংবিগনি
https://mib.gov.in/sites/default/files/SOP%20on%20Media%20Production%2021%20Aug%202020%20%281%29.pdf

Ministry of Information & Broadcasting
Clarification on SOP for media production released on 23rd August, 2020
24 AUG 2020 5:02PM by PIB Delhi
It is hereby clarified that the ‘ Guiding Principles and SOP on preventive measures for Media Production to contain spread of COVID-19’ released by Ministry of Information and Broadcasting, on 23rd August, 2020, is applicable to all media production including shooting of films, television production, web series and all forms of content creation in the electronic and film medium.
The SOP is placed on the website of Min. of I&B and can be found at the link
https://mib.gov.in/sites/default/files/SOP%20on%20Media%20Production%2021%20Aug%202020%20%281%29.pdf