প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
পাৰ্ছি নৱবৰ্ষ, নৱৰোজ উপলক্ষে প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শুভেচ্ছা
16 AUG 2020 9:59AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে পাৰ্ছি নৱবৰ্ষ, নৱৰোজ উপলক্ষে শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰিছে৷
এক শুভেচ্ছা বাৰ্তাত প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়, “নৱৰোজ মোবাৰক! পাৰ্ছি নৱ বৰ্ষৰ শুভকামনা জনালো৷ বিভিন্ন ক্ষেত্ৰত পাৰ্ছি সমূদায়ে আগবঢ়োৱা বৰঙণিক ভাৰতে সদায় উদযাপন কৰি আহিছে৷ অহা বছৰটোৱে সকলোৰে জীৱনত শান্তি আৰু সমৃদ্ধি কঢ়িয়াই আনক, তাকে কামনা কৰিলো৷”

Prime Minister's Office
PM extends his greetings on Parsi New Year, Navroz
16 AUG 2020 9:59AM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi has extended his greetings on Parsi New Year, Navroz.
The Prime Minister said, “Navroz Mubarak! Greetings on Parsi New Year. India cherishes the outstanding contribution of the Parsi community, which has made a mark in a wide range of fields. May the coming year bring peace and prosperity in everyone’s lives”.