প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী অমসুং নেপালগী প্রধান মন্ত্রীগী মরক্তা তেলিফোন্দা ৱারী শাবা
15 AUG 2020 2:33PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রীনা ঙসি নেপালগী প্রধান মন্ত্রী হিস এক্সেলেন্সী শ্রী কে.পি. শর্মা ওলি, আর.তি.দগী ফোন কোল অমা ওকখি।
নেপালগী প্রধান মন্ত্রীনা ভারতকী সরকার অমসুং মীয়ামদা মসিগী ৭৪শুবা নিং-খা তম্বা নুমিৎকী য়াইফ পাউজেল পীরকখি অমসুং য়ু.এন. সেক্যুরিতী কাউন্সিলগী নন-পর্মানেন্ত মেম্বর ওইনা হন্দক্তা খল্লকখিবা অদুগীসু থাগৎপা ফোঙদোরকখি।
লুচিংবা অসিনা লৈবাক অনি অসিদা কোবিদ-১৯না শোকহল্লিবা অসি হন্থহন্নবা পায়খৎলিবা খোঙথাংশিংদা অমত্তা ওইনা চৎমিন্ননিংবগী ৱাফমসু ফোঙদোরকখি। হীরম অসিগী মতাংদা প্রধান মন্ত্রীনা ভারত্তা লেপ্তনা মতেং পাংগনি হায়নসু হায়রকখি।
প্রধান মন্ত্রীনা নেপালগী প্রধান মন্ত্রীবু তেলিফোন তৌরকপগীদমক থাগৎপা ফোঙদোকখি অমসুং ভারত অমসুং নেপালগী মরক্তা চাউখৎপগী অমসুং নাৎকী ওইবা মরী কয়া লৈনরিবা অসিগী মতাংদসু নীংশিংখি।

Prime Minister's Office
Telephone conversation between PM and Prime Minister of Nepal
15 AUG 2020 2:33PM by PIB Delhi
Prime Minister received a telephone call today from His Excellency Mr. K. P. Sharma Oli, Rt. Hon’ble Prime Minister of Nepal.
The Prime Minister of Nepal greeted the Government and People of India on the occasion of its 74th Independence Day, and also conveyed congratulations for India’s recent election as a non-permanent member of the UN Security Council.
The leaders expressed mutual solidarity in the context of the efforts being made to minimise the impact of the COVID-19 pandemic in both countries. Prime Minister offered India’s continued support to Nepal in this regard.
Prime Minister thanked the Prime Minister of Nepal for his telephone call and recalled the civilizational and cultural links that India and Nepal share.