প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
হয়েং ‘কোনক্লেভ ওন ত্রান্সফোর্মেস্নেল রিফোর্ম ইন হায়র এজুকেসন অন্দর নেস্নেল এজুকেসন পোলিসী’দা পি.এম.না থৌরম হৌদোকপগী ৱারোল পীগনি
06 AUG 2020 1:30PM by PIB Imphal
হয়েং মদুদি ওগস্ত ৭, ২০২০দা ভিদিও কনফরেন্সকী খুত্থাংদা কোনক্লেভ ওন ত্রান্সফোর্মেস্নেল রিফোর্ম ইন হায়র এজুকেসন অন্দর নেস্নেল এজুকেসন পোলিসী’দা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা থৌরম হৌদোকপগী ৱারোল পীগনি
কোনক্লেভ অসি হ্যুমেন রিসোর্স দিবেলপমেন্তগী মন্ত্রালয় অমসুং য়ুনিভর্সিতী গ্রান্তস কম্মিসননা শিনবনি।
হোলিস্তিক, মল্তিদিসসিপ্লিনরী অমসুং অফবা এজুকেসন, ক্বালিতী লৈবা রিসর্চ অমসুং এজুকেসনদা হেন্না ফবা ওইহন্নবা অফবা মখলগী তেক্নোলোজী শীজিন্নবা অসিগুম্বা নেস্নেল এজুকেসন পোলিসী, ২০২০গী মখাদা এজুকেসনগী মরু ওইবা হীরমশিংগী ওইবা সেসনশিং অসি কোনক্লেভ অসিদা য়াওগনি।
থৌরম অসিদা ঐচ.আর.দি.গী কেন্দ্রগী মন্ত্রী শ্রী রমেশ পোখ্রিয়ল, ঐচ.আর.দি.গী মিনিস্তর ওফ স্তেৎ, শ্রী সঞ্জে ধোত্রে য়াওগনি। দ্রাফ এন.ই.পি.গী চ্যেরমেন অমসুং মেম্বরশিং লোয়ননা মমিং লৈরবা একাদমিসিয়নশিং/সাইন্তিস্তশিং য়াওনা মশিং য়াম্লবা দিগনিতরীশিংনা নেস্নেল এজুকেসন পোলিসীগী তোঙান তোঙানবা হীরমশিংদা ৱা ঙাংগনি।
প্রোগ্রাম অসিদা য়ুনিভর্সিতীশিংগী ভাইস-চানসেলরশিং, ইন্সতিত্যুৎশিংগী দিরেক্তরশিং অমসুং কোলেজশিংগী প্রিন্সিপলশিং অমসুং অতোপ্পা স্তেকহোল্দরশিং য়াওগনি।
প্রোগ্রাম অসি মসিগী থোংদা লাইফ থাগনি:
এম.ঐচ.আর.দি. ফেসবুক পেজ: https://www.facebook.com/HRDMinistry/
য়ু.জি.সি. য়ুত্যুব চেনেল, পি.আই.বি. য়ুত্যুব চেনেল,
য়ু.জি.সি.ত্বিত্তর হেন্দল (@ugc_india) : https://twitter.com/ugc_india?s=12
মসি দি.দি. ন্যুজতসু উৎকনি।

Prime Minister's Office
PM to deliver inaugural address at the ‘Conclave on Transformational Reforms in Higher Education under National Education Policy’ tomorrow
06 AUG 2020 1:30PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi shall be delivering the Inaugural Address at the ‘Conclave on Transformational Reforms in Higher Education under National Education Policy’ tomorrow, i.e 7th August 2020, through video conference.
The conclave is being organised by the Ministry of Education and University Grants Commission.
The conclave will have sessions dedicated to significant aspects of education covered under the National Education Policy, 2020 like Holistic, Multidisciplinary and futuristic education, Quality Research, and Equitable use of technology for better reach in Education.
Union Minister for Education Shri Ramesh Pokhriyal , Union Minister of State, Education, Shri Sanjay Dhotre would also be participating in the event. A number of dignitaries including the Chairman and Members, Committee for Draft NEP as well as eminent academicians/scientists will speak on different aspects of the National Education Policy.
Vice-Chancellors of universities, Directors of Institutions and Principals of colleges and other stakeholders will participate in the programme.
The programme will be streamed live via:
Ministry of Education Facebook Page: https://www.facebook.com/HRDMinistry/
UGC YouTube Channel, PIB YouTube Channel,
UGC Twitter Handle (@ugc_india) : https://twitter.com/ugc_india?s=12
It would also be broadcast on DD News.