ঙাকশেল মন্ত্রালয়
ইন্দিয়ন এয়রফোর্স কমান্দর্স কনফরেন্স
20 JUL 2020 8:07PM by PIB Imphal
নই দিল্লিগী এয়র হেদক্বাতর্স (বায়ু ভাবন)দা ২০২০গী জুলাই ২২-২৪ ফাওবা ইন্দিয়ন এয়রফোর্স কমান্দর্স কনফরেন্স (এ এফ সি সি ) পাংথোক্লগনি । মীফম অসিগী পান্দমদি “মথং চহি ১০দা ইন্দিয়ন এয়র ফোর্স” হায়বনি । জুলাই ২২দা মীফম অসি দিফেন্স মিনিস্তরনা হৌদোক্লবা য়ারি । মীফম হৌদোকপা থৌরম অদুদা দিফেন্স সেক্রেতরি অমসুং দিফেন্স প্রদক্সনগী সেক্রেতরিসু শরুক য়াগনি ।
কনফরেন্স অদু চীফ ওফ এয়র স্তাফ, এয়র চীফ মার্সেল আর.কে.এস বাদৌরিয়ানা লুচিংগনি । নুমিৎ হুমনিগী কনফরেন্স অদুদা মথৌ পাংথোকপা অমসুং এয়রক্রাফশিং থম্বগী মতাংদা লৈরিবা ফিবমশিং খন্নগনি । মথং চহি ১০দা ভারত এয়র ফোর্সকী তৌবা ঙম্বা হেনগৎহন্নবা পায়খৎকদবা থবকশিং মীফম অদুদা খন্নগনি ।

Ministry of Defence
Indian Air Force Commanders' Conference
20 JUL 2020 8:07PM by PIB Delhi
The Air Force Commanders’ Conference (AFCC) will be conducted from 22-24 Jul 20, at Air Headquarters (Vayu Bhawan) New Delhi. The theme of the conference is "IAF in the Next Decade". Hon'ble Raksha Mantri is likely to grace the occasion by inaugurating the AFCC on 22 Jul 20. The Defence Secretary and Secretary Defence Production are also expected to be present during the inauguration.
The AFCC will be chaired by the Chief of the Air Staff (CAS), Air Chief Marshal RKS Bhadauria. During the three day conference the discussions would take stock of the current operational scenario & deployments. The plan of action for operational capability enhancement of the IAF in the next decade will also be discussed.