ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଚାଟାର୍ଡ ଆକାଉଣ୍ଟାଣ୍ଟସ ଦିବସରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଶୁଭେଚ୍ଛା
01 JUL 2020 10:26AM by PIB Bhubaneswar
ଚାଟାର୍ଡ ଆକାଉଣ୍ଟାଣ୍ଟସ ଦିବସରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଚାଟାର୍ଡ ଆକାଉଣ୍ଟାଣ୍ଟମାନଙ୍କୁ ଶୁଭେଚ୍ଛା ଜଣାଇଛନ୍ତି ।
ଏକ ଟ୍ଵିଟରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି ଯେ, “ସୁସ୍ଥ ତଥା ସ୍ୱଚ୍ଛ ଅର୍ଥନୀତି ସୁନିଶ୍ଚିତ କରିବାରେ ଆମର ପରିଶ୍ରମୀ ଚାଟାର୍ଡ ଆକାଉଣ୍ଟାଣ୍ଟ ମାନଙ୍କର ପ୍ରମୁଖ ଭୂମିକା ରହିଛି । ଦେଶ ପାଇଁ ସେମାନଙ୍କର ସେବା ଅତି ମୂଲ୍ୟବାନ ଅଟେ । ଚାଟାର୍ଡ ଆକାଉଣ୍ଟାଣ୍ଟସ ଦିବସର ଶୁଭେଚ୍ଛା” ।

Prime Minister's Office
PM greets Chartered Accountants on Chartered Accountants' Day
01 JUL 2020 10:26AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, has greeted Chartered Accountants on Chartered Accountants' Day.
In a tweet, the Prime Minister said, "Our industrious CA community has a major role to play in ensuring a healthy and transparent economy. Their services to the nation are deeply valued. Greetings on Chartered Accountants Day."