Prime Minister's Office
PM greets Chartered Accountants on Chartered Accountants' Day
01 JUL 2020 10:26AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi, has greeted Chartered Accountants on Chartered Accountants' Day.
In a tweet, the Prime Minister said, "Our industrious CA community has a major role to play in ensuring a healthy and transparent economy. Their services to the nation are deeply valued. Greetings on Chartered Accountants Day."

প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
চাৰ্টাৰ্ড একাউণ্টেণ্ট দিৱস উপলক্ষে চাৰ্টাৰ্ড একাউণ্টেণ্টসকলক প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শুভেচ্ছা
01 JUL 2020 10:26AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে চাৰ্টাৰ্ড একাউণ্টেণ্ট দিৱস উপলক্ষে চাৰ্টাৰ্ড একাউণ্টেণ্টসকলক শুভেচ্ছা জনাইছে৷
টুইটাৰযোগে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়, “আমাৰ উদ্যোগী চিএ সমূদায়ে এক সুস্থ আৰু স্বচ্ছ অৰ্থনীতি সুনিশ্চিত কৰাত গুৰুত্বপূৰ্ণ ভূমিকা পালন কৰিছে৷ দেশৰ প্ৰতি তেওঁলোকৰ সেৱাৰ অপৰিসীম মুল্য আছে৷ সকলোকে চাৰ্টাৰ্ড একাউণ্টেণ্ট দিৱসৰ শুভেচ্ছা জনাইছো৷”