Ministry of Home Affairs
Nominations for Sardar Patel National Unity Award-2020 extended till 15th August 2020
26 JUN 2020 4:11PM by PIB Delhi
The online nomination process for Sardar Patel National Unity Award, the highest civilian award in the field of contribution to the unity and integrity of India, has now been extended till 15.08.2020. The nominations are being received online in the Ministry of Home Affairs website https://nationalunityawards.mha.gov.in.
Government of India has instituted the award in the name of Sardar Vallabhbhai Patel. The Award seeks to recognize notable and inspiring contributions to promote the cause of national unity and integrity and to reinforce the value of a strong and united India.
The decoration of the Award is given below:

য়ুমলৈ-কৈরৈ মন্ত্রালয়
সরদার পতেল নেস্নেল য়ুনিতী এৱার্দ-২০২০গী নোমিনেসন ওগস্ত ১৫, ২০২০ ফাওবা শাংদোকখ্রে
26 JUN 2020 4:11PM by PIB Imphal
ভারত্তা অপুনবগী পাঙ্গল অমসুং অমত্তা ওইবগী ৱাখল্লোন শাগৎনবগী হীরমদা মীচম অমদা পীবা খ্বাইদগী ৱাংবা মনা, সরদার পতেল নেসনেল য়ুনিতী এৱার্দকী ওনলাইন নোমিনেসন তৌবগী মতম ১৫.০৮.২০২০ ফাওবা শাংদোক্লে। নোমিনেসনশিং অসি য়ুম্লৈ-কৈরৈ মন্ত্রালয়গী ৱেবসাইৎ https://nationalunityawards.mha.gov.in.দা থাজিনগদবনি।
ভারত সরকারনা মনা অসি সরকার ভল্লবভাই পতেলগী মিংদা পীগদবনি। মনা অসিনা লৈবাক অসিদা অপুনবগী পাঙ্গল অমসুং অমত্তা ওইবগী ৱাখল্লোন শাগৎনবগী হীরমদা হোৎনজরিবশিংবু মশক তাক্নবা অমসুং মপাঙ্গল লৈরবা অমসুং অপুনবা ভারত অমা শাগৎনবা হোৎনগনি।
মনা অসিদা য়েক্লিবা লৈতেং অদু মখাদা পীরিঃ