য়ুমলৈ-কৈরৈ মন্ত্রালয়
জগনাথ রথ য়াত্রা থৌরমদা য়ুনিয়ন হোম মিনিস্তরনা মীয়ামদা মহাক্কী য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে
“শেংলবা জগনাথ রথ য়াত্রা থৌরমদা খুদিংমক্তা ঐনা ঐগী য়াইফ-পাউজেল পীজরি”-য়ুনিয়ন হোম মিনিস্তর
“মহা প্রভু জগনাথনা মী খুদিংমক হকচাং ফবা, হরাওবা অমসুং নুংঙাই-য়াফবা ওইনবা বর পীবা ওইরসনু”-য়ুনিয়ন হোম মিনিস্তর
“ভগবান জগনাথনা ঐখোয় পুম্নক্তা মহাক্কী বর পীনবা ওইরসনু অমসুং লৈবাক অসিদগী কোরোনা লাইচৎ ফবদা মতেং পাংলসনু । জয় জগনাথ”-অমিৎ সাহ
23 JUN 2020 11:26AM by PIB Imphal
ঙসি য়ুনিয়ন হোম মিনিস্তর অমিৎ সাহনা জগনাথ রথ য়াত্রা থৌরমদা মীয়ামদা মহাক্কী য়াইফ-পাউজেল পীখ্রে । মহাক্কী তুইত অমদা মহাক্না হায়খি, “শেংলবা জগনাথ রথ য়াত্রা থৌরমদা খুদিংমক্তা ঐনা ঐগী য়াইফ-পাউজেল পীজরি । মহা প্রভু জগনাথনা মী খুদিংমক হকচাং ফবা, হরাওবা অমসুং নুংঙাই-য়াফবা ওইনবা বর পীবা ওইরসনু । ভগবান জগনাথনা ঐখোয় পুম্নক্তা মহাক্কী বর পীনবা ওইরসনু অমসুং লৈবাক অসিদগী কোরোনা লাইচৎ ফবদা মতেং পাংলসনু । জয় জগনাথ”।
পুরি রথ য়াত্রা অয়াবা পীখিবা সুপ্রিম কোর্তকী ৱায়েল ঙরাং য়ুনিয়ন হোম মিনিস্তরনা থাগৎখি । অমিৎ সাহনা হায়খি, রথ য়াত্রা পাংথোকপা য়ানবা ইকায়খুম্নরবা সুপ্রিম কোর্তনা ৱারেপ লৌখিবা অদুদা লৈবাক শীনবা থুংনা হরাওরে । প্রধান মন্ত্রী নরেন্দ্র মোদীনা ভক্তশিংগী অনিংবা খঙবতা নত্তনা ঐখোয়গী লৈবাক্কী অচৌবা চৎনবীশিং পাংথোক্নবা থবক পায়খৎলকপদা মহাক অমসুং ভারত শীনবা থুংনা লৈরিবা ভক্তশিং হরাওখি ।

Ministry of Home Affairs
Union Home Minister, Shri Amit Shah has extended his greetings to the people on the occasion of the Jagannath Rath Yatra
“I extend my warm greetings to all, on the auspicious occasion of Jagannath Rath Yatra” – Union Home Minister
“May Maha Prabhu, Jagganath, bless everyone with good health, joy and prosperity” – Shri Amit Shah
“May Bhagwan Jagannath continue to shower his blessings on all of us and help the country get rid of Corona pandemic soon. Jai Jagannath” – Shri Amit Shah
23 JUN 2020 11:26AM by PIB Delhi
Union Home Minister, Shri Amit Shah has extended his greetings to the people on the occasion of Jagannath Rath Yatra today. In his tweet he has said, “I extend my warm greetings to all, on the auspicious occasion of Rath Yatra. May Maha Prabhu, Jagganath, bless everyone with good health, joy and prosperity. May Bhagwan Jagannath continue to shower his blessings on all of us and help the country get rid of Corona pandemic soon. Jai Jagannath”
Yesterday, Union Home Minister had hailed the Supreme Court ruling on the Puri Rath Yatra. Shri Amit Shah had said, the entire nation is delighted by the decision of the Honourable Supreme Court to ensure that Rath Yatra goes on. Union Home Minister said, it made him as well as crores of devotees across India happy that the Prime Minister Shri Narendra Modi not only understood the sentiment of the devotees but also initiated consultations which ensured that the great traditions of our land continue.