হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯গী অপদেৎ
কোবিদ-১৯গী অনাবা ২,১৩,৮৩০ হৌজিক নাবা ফরে
অনাবা ফগৎলকপগী চাং হেনগৎলক্তুনা চাদা ৫৪.১৩ য়ৌরে
20 JUN 2020 3:35PM by PIB Imphal
হৌখিবা পুং ২৪দা কোবিদ-১৯দগী অপুনবা মীওই ৯,১২০ নাবা ফদুনা অপুনবা মীওই ২,১২,৮৩০ নাবা ফরে। কোবিদ-১৯গী অনাবশিংগী রিকোবরী রেৎ অসি ৫৪.১৩%দা হেনগৎখ্রে।
হোঔজিক হৌজিক এক্তিব কেস ১,৬৮,২৬৯ লৈরি অমসুং মখোয় পুম্নমক লায়েংলি।
সরকারগী লেবোরেতোরি মশিং ৭১৫দা হেনগৎলে অমসুং লনাইগী লেব মশিংনা ২৫৯দা হেনগৎলে (অপুনবা মশিংনা ৯৭৪ ওইরে) ।
রিএল-তাইম আর.তি.পি.সি.আর. তেস্তিং লেবস : ৫৪৩ (সরকার :৩৫০+লনাই: ১৯৩)
ত্রুনেৎ তেস্তিং লেবস : ৩৫৬ (সরকার : ৩৩৮ + লনাই : ১৮)
সি.বি.এন.এ.এ.তি. তেস্তিং লেব : ৭৫ (সরকার :২৭+লনাই:৪৮)
হৌখিবা পুং ২৪দা সেম্পল ১,৮৯,৮৬৯ তেস্ত তৌখি । হৌজিক ফাওবদা অপুনবা সেম্পল ৬৬,১৬,৪৯৬ তেস্ত তৌখ্রে ।
কোবিদ-১৯গা মরী লৈনবা তেক্নিকেল ওইবা ৱাফমশিং, চৎন-কাংলোনশিং অমসুং চেকশিনৱাশিংগী অচুম্বা অমসুং অনৌবা পাউগীদমক চাংনাইনা https://www.mohfw.gov.in অমসুং @MoHFW_INDIAদা চংবীয়ু ।
কোবিদ-১৯গী মতাংদা ৱাহং অমা হেক্ত হংনিংবা লৈরবদি হেল্থ অমসুং ফেমিলি ৱেলফিয়ার মিনিস্ত্রিগী হেল্পলাইন নম্বর : +৯১-১১-২৩৯৭৮০৪৬ নৎত্রগা ১০৭৫(তোল ফ্রি)দা কোল তৌবীয়ু । কোবিদ-১৯গী মতাংদা রাজ্যশিং/য়ু.তি.শিংগী হেল্পলাইন নম্বরশিং https://www.mohfw.gov.in/pdf/coronvavirushelplinenumber.pdf দা ফংগনি।

Ministry of Health and Family Welfare
Updates on COVID-19
A total of 2,13,830 Patients have been cured of COVID-19
Recovery Rate improves to 54.13%
20 JUN 2020 3:35PM by PIB Delhi
During the last 24 hours, a total of 9,120 COVID-19 patients have been cured. Thus, so far, a total of 2,13,830 patients have been cured of COVID-19. The recovery rate is 54.13% amongst COVID-19 patients.
Presently, there are 1,68,269 active cases and all are under active medical supervision.
The number of government labs has been increased to 715 and private labs has been increased to 259 (A total of 974). The break-up is given as:
Real-Time RT PCR based testing labs: 543 (Govt: 350 + Private: 193)
TrueNat based testing labs : 356 (Govt: 338 + Private: 18)
CBNAAT based testing labs : 75 (Govt: 27 + Private: 48)
In the last 24 hours, 1,89,869 samples were tested. The total number of samples tested thus far is 66,16,496.
For all authentic & updated information on COVID-19 related technical issues, guidelines & advisories please regularly visit: https://www.mohfw.gov.in/ and @MoHFW_INDIA .