Ministry of Health and Family Welfare
Updates on Covid-19
Recovery Rate improves to 52.47%
MoHFW releases a guide to combat stigma associated with Covid-19
16 JUN 2020 2:15PM by PIB Delhi
During the last 24 hrs, 10,215 COVID-19 patients were cured. A total of 1,80,012 patients, so far, have been cured of COVID-19. The recovery rate rises to 52.47%, which is indicative of the fact that more than half of positive cases have recovered from the disease.
Currently, 1,53,178 active cases are under medical supervision.
The Ministry of Health and Family Welfare has issued a detailed illustrated guide to address the issue of stigma faced by people affected by COVID-19 including patients recovered from COVID-19, frontline healthcare providers, their families etc. The guide can be accessed at:
https://www.mohfw.gov.in/pdf/GuidetoaddressstigmaassociatedwithCOVID19.pdf
For all authentic & updated information on COVID-19 related technical issues, guidelines & advisories please regularly visit: https://www.mohfw.gov.in/ and @MoHFW_INDIA .

হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯গী অপদেৎ
নাবা ফগৎলকপগী চাং ৫২.৪৭% দা হেনগৎখ্রে
এম.ও.ঐচ.এফ.দবল্যু.না কোবিদ-১৯গা মরী লৈনবা তাথী তাওইনা তৌবা থেংননবা গাইদ অমা ফোংখ্রে
16 JUN 2020 2:15PM by PIB Imphal
হৌখিবা পুং ২৪দা কোবিদ-১৯না নারবা মীওই ১০,২১৫ মায় পাক্না লায়েংখ্রে। হৌজিক ফাওবদা কোবিদ-১৯গী অনাবা পুন্না ১,‌৮০,০১২ নাবা ফগৎখ্রে। নাবা ফগৎলকপগী চাং ৫২.৪৭% য়ৌরকপা অসিনা লায়না অসিনা নাবা মীওই তংখায় অমদি নাবা ফরে হায়বা তাক্লি।
হৌজিক এক্তিব কেস ১,৫৩,১৭৮ লায়েংদুনা লৈরি।
হকশেল অমসুং য়াইফ য়ুম্বাল মন্ত্রালয়না কোবিদ-১৯ নাবদগী ফরবশিং, ফ্রন্তলাইন হেলথ ৱর্কর্শিং, মখোয়গী ইমুং মনুংগী মীওইনচিংবশিংনা থেংনরিবা তাথী তাওইনা তৌবগী হীরমশিং অসি থেংননবা য়েক্তুনা তাক্লবা অকুপ্পা গাইদলাইন অমা ফোংখ্রে। গাইদ অসি https://www.mohfw.gov.in/pdf/GuidetoaddressstigmaassociatedwithCOVID19.pdf দগী ফংবা য়াগনি।
কোবিদ-১৯গা মরী লৈনবা তেক্নিকেলগী হীরমশিং, গাইদলাইন অমসুং এদবাইজরীগী অচুম্বা অমসুং খ্বাইদগী নৌবা ৱারোলশিংগী ওইনা https://www.mohfw.gov.in/ অমসুং @MoHFW_INDIA চাং নায়না চংবীয়ু।