প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
বাঘজানৰ অগ্নিকাণ্ডৰ ঘটনাৰ সন্দৰ্ভত অসমৰ মুখ্যমন্ত্ৰীৰে প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ বাৰ্তালাপ; সম্ভাৱ্য সকলো সহায়ৰ আশ্বাস
10 JUN 2020 4:30PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে বাঘজানৰ অগ্নিকাণ্ডৰ ঘটনাৰ ফলত সৃষ্টি হোৱা পৰিস্থিতিৰ পৰিপ্ৰেক্ষিতত অসমৰ মুখ্যমন্ত্ৰী শ্ৰী সৰ্বানন্দ সোনোৱালৰ সৈতে বাৰ্তালাপ কৰাৰ লগতে সম্ভাৱ্য সকলো সহায়ৰ আশ্বাস দিয়ে৷
এক টুইটত প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়ে কয়, “বাঘজানৰ অগ্নিকাণ্ডৰ ঘটনাৰ ফলত সৃষ্টি হোৱা পৰিস্থিতিৰ পৰিপ্ৰেক্ষিতত অসমৰ মুখ্যমন্ত্ৰী শ্ৰী সৰ্বানন্দ সোনোৱালৰ সৈতে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে বাৰ্তালাপ কৰে৷ প্ৰধানমন্ত্ৰী কেন্দ্ৰৰ পৰা সম্ভাৱ্য সকলো সহায়ৰ আশ্বাস দিয়ে৷ পৰিস্থিত সুক্ষ্মভাৱে নিৰীক্ষণ কৰি থকা হৈছে৷”

Prime Minister's Office
PM speaks to Assam CM regarding Baghjan fire tragedy; assures all possible support
10 JUN 2020 4:30PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi spoke to Assam Chief Minister Shri Sarbananda Sonowal to discuss the situation in the wake of Baghjan fire tragedy and assured all possible help from the centre.
In a tweet Prime Minister’s Office said, “PM spoke to Assam CM Shri Sarbananda Sonowal to discuss the situation in the wake of the Baghjan fire tragedy. PM assured all possible support from the Centre. The situation is being monitored closely.”