Prime Minister's Office
PM speaks to Assam CM regarding Baghjan fire tragedy; assures all possible support
10 JUN 2020 4:30PM by PIB Delhi
The Prime Minister Shri Narendra Modi spoke to Assam Chief Minister Shri Sarbananda Sonowal to discuss the situation in the wake of Baghjan fire tragedy and assured all possible help from the centre.
In a tweet Prime Minister’s Office said, “PM spoke to Assam CM Shri Sarbananda Sonowal to discuss the situation in the wake of the Baghjan fire tragedy. PM assured all possible support from the Centre. The situation is being monitored closely.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না বাঘজানগী মৈ চাকপগী থৌদোক্কা মরী লৈননা অসমগী সি.এম.গা ৱারী শানখ্রে; পাংবা য়াবা তেংবাং খুদিংমক পীগনি হায়বগী থাজবা পীখ্রে
10 JUN 2020 4:30PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অসমগী মুখ্য মন্ত্রী শ্রী সরবানন্দা সোনোৱালগা বাঘজানগী মৈ চাকপগী থৌদোক্কা মরী লৈননা ৱারী শানখ্রে অমসুং কেন্দ্রদগী পাংবা য়াবা তেংবাং খুদিংমক পীগনি হায়বগী থাজবা পীখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীগী লোয়শংদগী ত্বীৎ অমদা পি.এম.না বাঘজানগী মৈ চাকপগী থৌদোক্কা মরী লৈননা অসমগী সি.এম.গা ৱারী শানখ্রে হায়খ্রে। পি.এম.না কেন্দ্রদগী পাংবা য়াবা তেংবাং খুদিংমক পীগনি হায়বগী থাজবা পীখ্রে। থৌদোক অসিগী মতাংদা কুপ্না য়েংশিল্লি হায়না মখা তানা হায়খ্রে।