কেমিকেল্স অমসুং ফর্তিলাইজর মন্ত্রালয়
আর.কে. চতুরবেদীনা কেমিকেল্স অমসুং পেত্রোকেমিকেল্স বিভাগকী সেক্রেতরী ওইনা থৌ পুখ্রে
01 JUN 2020 3:57PM by PIB Imphal
১৯৮৭ বেচকী মধ্য প্রদেশ কেদরগী আই.এ.এস. ওফিসর শ্রী আর.কে. চতুরবেদীনা ঙসি ভারত লৈঙাক্কী কেমিকেল্স অমসুং ফর্তিলাইজর্স মন্ত্রালয়গী কেমিকেল্স অমসুং পেত্রোকেমিকেল্স বিভাগকী সেক্রেতরী ওইনা থৌ পুখ্রে৷ সেক্রেতরী ওইনা হাপত্রিঙৈ মমাংদা মহাক কলচর মন্ত্রালয়গী শেল-থুমগী এদভাইজর অমসুং এদিস্নেল সেক্রেতরী ওইনা থৌ পুরম্মী৷ মহাক্না নেস্নেল স্কিল দিবেলপমেন্ত ওথোরিতী-এন.এস.দি.এ.গী দি.জি. ওইনা অমসুং সি.বি.এস.ই.গী চিয়র্মেন্ত ওইনা থৌ পুখ্রে৷
শ্রী চতুরবেদীনা ২০২০গী মে ৩১দা পেন্সিল চৎতুনা থবক্তগী পোৎথাখ্রবা শ্রী রাঘাবেন্দ্র রাওগী মহুৎ শিনখ্রে৷

Ministry of Chemicals and Fertilizers
R K Chaturvedi Assumes Charge as Secretary,Department of Chemicals and Petrochemicals
01 JUN 2020 3:57PM by PIB Delhi
Shri R K Chaturvedi, a 1987-batch IAS officer of Madhya Pradesh cadre, has assumed charge today as Secretary in the Department of Chemicals and Petrochemicals, Ministry of Chemicals and Fertilizers,Govt.of India. Before being appointed as Secretary, he was serving as an Additional Secretary and Financial Advisor in the Ministry of Culture. He has worked as Chairman of CBSE and as DG in the National Skill Development Authority-NSDA.
Shri Chaturvedi has replaced Shri P. Raghavendra Rao who superannuated on 31st May, 2020.