Ministry of Home Affairs
Message from Union Home Minister Shri Amit Shah on the occasion of World Environment Day
05 JUN 2020 7:32PM by PIB Delhi
Union Home Minister Shri Amit Shah has said that from times immemorial, India has rich tradition and deep knowledge about nature conservation. In his message on the occasion of World Environment Day, Shri Shah said that different ways of worshipping and preserving the environment are intrinsic to our culture. On this World Environment Day, let us resolve to preserve our environment for a better tomorrow, he added.

য়ুমলৈ-কৈরৈ মন্ত্রালয়
ৱর্ল্দ ইনভাইরনমেন্ত দেগী থৌরমদা কেন্দ্রগী গৃহ মন্ত্রী শ্রী অমিত সাহদগী পাউজেল
05 JUN 2020 7:32PM by PIB Imphal
কেন্দ্রগী গৃহ মন্ত্রী শ্রী অমিত সাহনা নীংশিংবা থোক্ত্রবা মতমদগী হৌনা মহৌশাবু ঙাক্তুনা থমবগী মরমদা ভারতকী ইনাক খুল্লবা চৎনবী অমদি অরুবা লৌশিং লৈরম্মী হায়না হায়খ্রে‍। ৱর্ল্দ ইনভাইরনমেন্ত দেগী থৌরমগা মরী লৈননা পীবা মহাক্কী পাউজেলদা অকোয়বগী ফীভমবু লাৎপা অমদি ঙাক শেনবা হায়বসি ঐখোয়গী নাৎকী শরুক অমনি হায়না শ্রী সাহনা ফোঙদোকখি‍। ৱর্ল্দ ইনভাইরনমেন্ত দে অসিদা ঐখোয়না হেন্না ফবা হয়েং অমগীদমক ঐখোয়গী অকোয়ববু ঙাক শেন্দুনা থম্নবা ফিরেপ লৌমিন্নরসি, হায়না মহাক্না মখা তাখি‍।