শেল-থুম মন্ত্রালয়
কেন্দ্রনা রাজ্যশিংদা লুপা ক্রোর ৩৬,৪০০গী জি.এস.তি কম্পেন্সেসন পীখ্রে
04 JUN 2020 8:28PM by PIB Imphal
কোবিদ-১৯গী হৌজিক লৈরিবা ফিবম অসিদা শেন-থুমগী ফিবম শোক্লবা রাজ্য সরকারশিংনা দরকার ওইবা চাদিং তৌবা ঙম্নবা ২০১৯গী দিসেম্বরদগী ২০২০গী ফেবুৱারি ফাওবগী ওইনা লুপা ক্রোর ৩৬,৪০০গী জি.এস.তি কম্পেন্সেসন ঙসি কেন্দ্রনা লেজিসলেচরগা লোয়ননা রাজ্যশিং/য়ু.তি.শিংদা পীখ্রে।
২০১৯গী এপ্রিল-নবেম্বরগী লুপা ক্রোর ১,১৫,০৯৬গী জি.এস.তি কম্পেন্সেসন কেন্দ্র সরকারনা মমাংদা লেজিসলেচরগা লোয়ননা রাজ্যশিং/ য়ু.তি.শিংদা পীখ্রে।

Ministry of Finance
Centre Releases Rs.36,400 Crore as GST Compensation to States
04 JUN 2020 8:28PM by PIB Delhi
Taking stock of the current situation due to COVID-19 where State Governments need to undertake expenditure while their resources are adversely hit, the Central Government has released the GST Compensation of Rs.36,400 crore to the States/UTs with Legislature for the period from December, 2019 to February, 2020 today.
The GST Compensation of Rs.1,15,096 crore for period April-November, 2019 had already been released by the Central Government to the States/ UTs with Legislature.