প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
নোংলৈ-নুংশিৎকী মতাংদা প্রধান মন্ত্রীনা মহারাস্ত্রা অমসুং গুজরাতকী মুখ্য মন্ত্রীশিংগা ৱারী শানখ্রে
02 JUN 2020 7:32PM by PIB Imphal
নোংলৈ-নুংশিৎকী মতাংদা ঙসি প্রধান মন্ত্রী নরেন্দ্র মোদীনা মহারাস্ত্রগী মুখ্য মন্ত্রী উধব থাক্রে, গুজরাতকী মুখ্য মন্ত্রী বীজয় রুপানী অমসুং দমন দ্যু, দদ্রা অমসুং নগর হাভেলীগী এদমিনিস্ত্রেতর প্রফুল কে. পতেলগা ৱারী শানখি। কেন্দ্রদগী পীবা য়াবা মতেং পীগনি হায়না মহাক্না থাজবা পীখি।
ত্বীৎ অমদা, প্রধান মন্ত্রীগী ওফিসনা হায়, “PM @narendramodiনা মহারাস্ত্রাগী মুখ্য মন্ত্রী উধব থাক্রে, গুজরাতকী মুখ্য মন্ত্রী @vijayrupanibjp অমসুং দমন দ্যু, দদ্রা অমসুং নগর হাভেলীগী এদমিনিস্ত্রেতর @prafulkpatelগা নোংলৈ-নুংশিৎকী মতাংদা ৱারী শানখি। কেন্দ্রদগী পীবা য়াবা মতেং পীগনি হায়না মহাক্না থাজবা পীখি।

Prime Minister's Office
PM speaks to CMs of Maharashtra & Gujarat regarding cyclone situation
02 JUN 2020 7:32PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has spoken to Chief Minister of Maharashtra Shri Uddhav Thackeray, Chief Minister of Gujarat Shri Vijay Rupani and Administrator of Daman Diu, Dadra and Nagar Haveli Shri Praful K Patel regarding the cyclone situation. He assured all possible support and assistance from the Centre.
In a tweet, the Prime Minister's office said "PM @narendramodi has spoken to CM of Maharashtra Shri Uddhav Thackeray, CM of Gujarat Shri @vijayrupanibjp and Administrator of Daman Diu, Dadra and Nagar Haveli Shri @prafulkpatel regarding the cyclone situation. He assured all possible support and assistance from the Centre."