Prime Minister's Office
PM takes stock of situation in the wake of cyclone conditions; urges people to take all possible precautions & safety measures
02 JUN 2020 5:24PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has taken stock of the situation in the wake of cyclone conditions in parts of India’s western coast. And urged people to take all possible precautions and safety measures.
"Took stock of the situation in the wake of cyclone conditions in parts of India’s western coast.
Praying for everyone’s well-being. I urge people to take all possible precautions and safety measures", the Prime Minister said.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
নোংলৈ-নুংশিৎ লাক্কদৌরিবা অসিগী ফিবমশিং প্রধান মন্ত্রীনা য়েংশিনখি; মাংজৌননা চেকশিন-থৌরাংশিং লৌখৎনবা মীয়ামদা তকশিনখি
02 JUN 2020 5:24PM by PIB Imphal
ভারতকী নোংচুপ থংবা সমুদ্র মপানগী মফমশিংদা নোংলৈ-নুংশিৎ লাক্কদৌরিবা অসিগী ফিবম প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা য়েংশিনখ্রে । মাংজৌননা লৌখৎপা য়াবা চেকশিন-থৌরাংশিং পায়খৎনবা মীয়ামদা তকশিনখি ।
প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি ভারতকী নোংচুপ থংবা সমুদ্র মপানগী মফমশিংদা নোংলৈ-নুংশিৎ লাক্কদৌরিবা অসিগী ফিবম য়েংশিল্লে ।মী খুদিংমক য়াইফনবা খুরুমজরি । মাংজৌননা লৌখৎপা য়াবা চেকশিন-থৌরাংশিং লৌখৎনবা ঐনা মীয়ামদা হায়জরি ।