ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ଘୂର୍ଣ୍ଣିବାତ୍ୟା ଅମ୍ଫନର ସ୍ଥିତି ସମୀକ୍ଷା କରିବା ଲାଗି ଆସନ୍ତାକାଲି ଓଡିଶା ଓ ପଶ୍ଚିମବଙ୍ଗ ଗସ୍ତରେ ଆସୁଛନ୍ତି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
21 MAY 2020 9:08PM by PIB Bhubaneswar
ଘୂର୍ଣ୍ଣିବାତ୍ୟା ଅମ୍ଫନର ସ୍ଥିତି ସମୀକ୍ଷା କରିବା ଲାଗି ଆସନ୍ତାକାଲି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଓଡିଶା ଓ ପଶ୍ଚିମବଙ୍ଗ ଗସ୍ତରେ ଆସୁଛନ୍ତି । ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ ଏକ ଟ୍ଵିଟ ଜରିଆରେ କହିଛି, “ଘୂର୍ଣ୍ଣିବାତ୍ୟା ଅମ୍ଫନର ସ୍ଥିତି ସମୀକ୍ଷା କରିବା ଲାଗି ଆସନ୍ତାକାଲି ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଓଡିଶା ଓ ପଶ୍ଚିମବଙ୍ଗ ଗସ୍ତରେ ଆସୁଛନ୍ତି ।
ସେ ଆକାଶ ମାର୍ଗରୁ ପ୍ରଭାବିତ ଅଞ୍ଚଳଗୁଡିକ ପରିଦର୍ଶନ କରିବେ ଏବଂ ସମୀକ୍ଷା ବୈଠକରେ ରିଲିଫ ଓ ଉଦ୍ଧାର କାର୍ଯ୍ୟ ସମ୍ପର୍କରେ ଆଲୋଚନା କରିବେ” ।

Prime Minister's Office
PM to visit West Bengal and Odisha tomorrow to take stock of the situation in the wake of Cyclone Amphan
21 MAY 2020 9:08PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi will be visiting West Bengal and Odisha tomorrow to take stock of the situation in the wake of Cyclone Amphan.
In a tweet, the Prime Minister's office said "Tomorrow, PM @narendramodi will travel to West Bengal and Odisha to take stock of the situation in the wake of Cyclone Amphan. He will conduct aerial surveys and take part in review meetings, where aspects of relief and rehabilitation will be discussed."