মন্ত্রীমন্দল
জম্মু অমসুং কশ্মীরগী সিভিল সর্বিসেস (দিসেন্ত্রেলাইজেসন অমসুং রিক্রুইতমেন্ত) এক্তকা মরি লৈননা জম্মু অমসুং কশ্মীর অমুক নৌনা শেমগৎনবা (রাজ্যগী ৱায়েল-পথাপশিং চানবা মওংদা শেমদোকপা) অনিশুবা ওর্দর, ২০২০ কেবিনেৎনা অয়াবা পীখ্রে
20 MAY 2020 2:12PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অধ্যক্ষ ওইবা কেন্দ্রগী কেবিনেৎনা জম্মু অমসুং কশ্মীর অমুক নৌনা শেমগৎনবা এক্ত, ২০১৯গী সেক্সন ৯৬কী মখাদা থোকপা জম্মু অমসুং কশ্মীর অমুক নৌনা শেমগৎনবা (রাজ্যগী ৱায়েল-পথাপশিং চানবা মওংদা শেমদোকপা) অনিশুবা ওর্দর, ২০২০ মাগী এক্স-পোস্ত ফেক্তোগী অয়াবা পীখ্রে। মসিগী ওর্দর অসি জম্মু অমসুং কশ্মীরগী সিভিল সর্বিসেস ( দিসেন্ত্রেলাইজেসন অমসুং রিক্রুইতমেন্ত) এক্ত (এক্ত নম্বর ২০১০গী XVI )কী মখাদা জম্মু অমসুং কশ্মীরগী য়ুনিয়ন তেরিতোরীদা থাক খুদিংমক্কী থবকশিংদা দোমিসাইলগী চৎনগদবা ৱাফমশিংগা মতীক চান্নবশিং অদু মখা তানা শেমদোক-শেমজিন তৌখ্রে।
মসিগী ওর্দর অসি জম্মু অমসুং কশ্মীরগী য়ুনিয়ন তেরিতোরীদা থবক্কী পোস্ত লোয়নমক্তা অখন্নবা মওংগী দোমিসাইলগী ক্রাইতেরিয়াশিংদা চৎনগনি।

Cabinet
Cabinet approves issuance of the Jammu & Kashmir Reorganisation (Adaptation of State Laws) Second Order, 2020 in relation of Jammu & Kashmir Civil Services (Decentralisation and Recruitment) Act
20 MAY 2020 2:12PM by PIB Delhi
The Union Cabinet, chaired by the Prime Minister Shri Narendra Modi, has given its ex-post facto approval for the Jammu & Kashmir (Adaptation of State Laws) Second Order, 2020 issued under section 96 of Jammu & Kashmir Reorganisation Act, 2019. This order has further modified the applicability of Domicile conditions to all level of jobs in the Union territory of Jammu & Kashmir under the Jammu & Kashmir Civil Services (Decentralisation and Recruitment) Act (Act No. XVI of 2010).
This Order would apply the specified domicile criterion for employment to all posts in the Union territory of Jammu & Kashmir.