Prime Minister's Office
Phone call between Prime Minister Shri Narendra Modi and H.E. Charles Michel, President of the European Council
07 MAY 2020 7:33PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi had a phone call today with H.E. Charles Michel, President of the European Council.
The two leaders discussed the situation of and responses to the COVID-19 pandemic in India and the European Union. They appreciated mutual cooperation extended in the face of the pandemic, including for ensuring supplies of essential pharmaceutical products.
The leaders recognized the importance of regional and global coordination to effectively address the health and economic impact of COVID-19.
The leaders reaffirmed their commitment to strengthening the India-EU strategic partnership. They agreed that their officials would work together to prepare a substantive agenda for the next India-EU Summit meeting.
The leaders agreed to remain in touch on the evolving dimensions of the crisis as well as the post-Covid context.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদী অমসুং য়ুরোপিয়ান কাউন্সিলগী প্রসিদেন্ত হিজ এক্সিলেন্সী চার্লস মাইকেলগী মরক্তা ফোন তৌনখ্রে
07 MAY 2020 7:33PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি য়ুরোপিয়ান কাউন্সিলগী প্রসিদেন্ত হিজ এক্সিলেন্সী চার্লস মাইকেলগা লোয়ননা তেলিফোন্দা ৱারী শানখ্রে।
লুচিংবা অনিনা ভারত অমসুং য়ুরোপিয়ান য়ুনিয়ন্দা কোবিদ-১৯ লাইচৎকী ফিভম অমসুং লৌখৎলিবা খোঙথাংশিংদা খন্ন-নৈনখি। মখোয়না মরুওইবা ফার্মাস্যুতিকেল প্রদক্তশিংগী সপ্লাই তৌবা য়াওনা লাইচৎ অসি মায়োক্নবদা নাকল অনিগী ওইবা তেঙবাং পীনবা হেঙ্গৎপদা অপেনবা ফোংদোক্নখি।
লুচিংবশিংনা কোবিদ-১৯গী হকশেল অমসুং ইকোনোমিক ইম্পেক্ত থেংননবা মনুংগী, লমদম অসোমগী অমসুং মালেমগী কোওর্দিনেসনগী মরুওইবা অদু খংমিন্নখি।
লুচিংবশিংনা ইন্দিয়া-ই.য়ু. স্ত্রেতেজিক পার্তনরশিপ মপাঙ্গল কনখৎহন্নবা মখোয়গী ৱাফমশিং অদু অমুক্কা হেন্না চেৎশিলহনখি। মখোয়না মথংগী ইন্দিয়া-ই.য়ু. সমিৎ মীফমগীদমক অচেৎপা এজেন্দা অমা শেম-শানবা মখোয়গী ওফিসিয়েলশিংনা পুন্না থবক তৌমিন্নবদসু য়ানখি।
লুচিংশিংনা চিরবা তাঞ্জা অসিগা লোয়ননা কোবিদকী মতুংদা মখা তানা পাউ ফাওনবদা য়ানখি।