হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়
কোবিদ-১৯গী খ্বাইদগী নৌবা পাউ
02 MAY 2020 4:36PM by PIB Imphal
কোবিদ-১৯ ঙাকথোক্নবা, লাকশিন্নবা অমসুং লায়েংনবা রাজ্যশিং/য়ু.তি.শিংগা লোয়ননা ভারত সরকারনা থবক কয়া পায়খৎলে। হায়রিবা থবকশিং অসি খ্বাইদগী ৱাংবা থাক্তা অমুক হন্না য়েংশিল্লি অমসুং শেন্নরি।
পর্সোনেল প্রোতেক্তিব ইকুপমেন্ত মরম চানা শীজিন্ননবগী অহেনবা চৎন-কাংলোনশিং ঙরাং হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়না ফোংলে। হায়রিবা চৎন-কাংলোনশিং আসি মমাংদা ফোংখিবা ‘পর্সোনেল প্রোতেক্তিব ইক্বুইপমেন্ত মরম চানা শীজিন্ননবা’ কাংলোনগী মখা তারকপনি। অকুপ্পা চৎন-কাংলোনশিং https://www.mohfw.gov.in/pdf/AdditionalguidelinesonrationaluseofPersonalProtectiveEquipmentsettingapproachforHealthfunctionariesworkinginnonCOVIDareas.pdfতগী য়েংবা য়াগনি।
হৌজিক ফাওবদা , পুন্না মীওই ৯৯৫০ অনাবা ফরে। হৌখিবা পুং ২৪দা মীওই ১০৬১ অনাবা ফখি। মসিনা ঐখোয়গী অনাবা ফবগী চাং ২৬.৬৫ য়ৌহল্লে। হৌজিক অপুনবা কেস ৩৭,৩৩৬ য়ৌরে। ঙরাংদগী ভারত্ত কোবিদ-১৯ কেস মশিং ২২৯৩ হেনগৎখি।
কোবিদ-১৯গা মরী লৈনবা তেক্নিকেল ওইবা ৱাফমশিং, চৎন-কাংলোনশিং অমসুং চেকশিনৱাশিংগী অচুম্বা অমসুং অনৌবা পাউগীদমক চাংনাইনা https://www.mohfw.gov.inদা চংবীয়ু।
কোবিদ-১৯গী মতাংদা ৱাহং অমা হেক্ত হংনীংবা লৈরবদি হকশেল অমসুং য়াইফ-য়ুম্বাল মন্ত্রালয়গী হেল্পলাইন নম্বর : +৯১-১১-২৩৯৭৮০৪৬ নৎত্রগা ১০৭৫(তোল ফ্রি)দা কোল তৌবীয়ু। কোবিদ-১৯গী মতাংদা রাজ্যশিং/য়ু.তি.শিংগী হেল্পলাইন নম্বরশিং https://www.mohfw.gov.in/pdf/coronvavirushelplinenumber.pdfদা ফংগনি।

Ministry of Health and Family Welfare
Updates on COVID-19
02 MAY 2020 4:36PM by PIB Delhi
Through a graded, pre-emptive and pro-active approach, Government of India is taking several steps along with the States/UTs for prevention, containment and management of COVID-19. These are being regularly reviewed and monitored at the highest level.
Additional guidelines on rational use of Personal Protective Equipment were issued yesterday by Ministry of Health and Family Welfare. These guidelines are in continuation of guidelines issued previously on ‘Rational use of Personal Protective Equipment’. Detailed guidelines can be seen at: https://www.mohfw.gov.in/pdf/AdditionalguidelinesonrationaluseofPersonalProtectiveEquipmentsettingapproachforHealthfunctionariesworkinginnonCOVIDareas.pdf
So far, a total of 9950 people have been cured. In the last 24 hours, 1061, patients were found cured. This takes our total recovery rate to 26.65%. The total number of confirmed cases is now 37,336. Since yesterday, an increase of 2293 has been noted in the number of COVID-19 confirmed cases in India.
For all authentic & updated information on COVID-19 related technical issues, guidelines & advisories please regularly visit: https://www.mohfw.gov.in/.