Prime Minister's Office
PM condoles passing away of veteran actor Rishi Kapoor
30 APR 2020 12:12PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has condoled the passing away of veteran actor Rishi Kapoor.
“Multifaceted, endearing and lively...this was Rishi Kapoor Ji. He was a powerhouse of talent. I will always recall our interactions, even on social media. He was passionate about films and India’s progress. Anguished by his demise. Condolences to his family and fans. Om Shanti”, the Prime Minister said.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
ভেতরান এক্তর রিশি কাপুর লৈখিদবদা পি.এম.না অৱাবা ফোংদোক্লি
30 APR 2020 12:12PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদিনা ভেতরান এক্তর রিশি কাপুরনা লৈখিদবদা নুংঙাইতবা ফোংদোক্লি। প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি, “মখল মখা কয়াগী শক্লোন, মগুন লৈবা, মীয়াম্না নুংশিহনবা অমসুং ঈচং থৌবা ..... হায়রবদি রিশি কাপুরজীবুনি। মহাক্তি তেলেন্তকী তুংনফম্নি। সোসিয়েল মীদিয়াদা ফাওবা ঐখোয়নিনা ৱারী শানখিবশিং অদু মতম চুপ্পদা নীংশিংখিগনি। মহাক ফিল্ম অমসুং ভারতকী চাউখৎ থৌরাংগী মতাংদা য়াম্না থৱাই য়াওজরমবা মীনি। মহাক্না লৈখিদবদা থমোই শোক্না নুংঙাইতবা পোকই। মহাক্কী ইমুং-মনুং অমসুং ফেনশিংগী মফমদা অৱাবা ফোংদোকচরি। ওম শান্তি”।