Prime Minister's Office
PM condoles passing away of versatile actor Irrfan Khan
29 APR 2020 6:00PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has condoled the passing away of versatile actor Irrfan Khan.
“Irrfan Khan’s demise is a loss to the world of cinema and theatre. He will be remembered for his versatile performances across different mediums. My thoughts are with his family, friends and admirers. May his soul rest in peace”, the Prime Minister said.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা শক্নাইরবা এক্তর ইরফান খান্না লৈখিদবদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে
29 APR 2020 6:00PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা শক্নাইরবা এক্তর ইরফান খান্না লৈখিদবদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি, “ইরফান খান্না লৈখিদবা অসি মালেমগী সিনেমা অমসুং থিয়েতরদা মাংজবা অমনি। তোঙান-তোঙানবা মেদিয়মদা মহাক্কী থোইদোক হেন্দোকপা পর্ফোমেন্স অদুগীদমক মহাকপু নীংশিংদুনা লৈহৌরগনি। মহাক্কী ইমুং-মনুং, মরূপশিং অমসুং নীংজবশিংগী অৱাবদা ঐহাক্না শরুক য়াজরি। মহাক্কী থৱায়না শান্তি ওইনা লৈরুবা ওইরসনু।”