প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
অসামৰিক সেৱা দিৱস উপলক্ষে চৰ্দাৰ পেটেললৈ প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ শ্ৰদ্ধাঞ্জলি জ্ঞাপন
21 APR 2020 10:42AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি অসামৰিক সেৱা দিৱস উপলক্ষে চৰ্দাৰ পেটেললৈ শ্ৰদ্ধাঞ্জলি জ্ঞাপন কৰাৰ লগতে অসামৰিক সেৱাৰ সৈতে জড়িত লোক তথা তেওঁলোকৰ পৰিয়াললৈ শুভেচ্ছা জনায়৷
‘‘আজি অসামৰিক সেৱা দিৱসৰ দিনা মই সকলো অসামৰিক সেৱাৰ সৈতে জড়িত লোক তথা তেওঁলোকৰ পৰিয়াললৈ শুভেচ্ছা জনাইছো৷ ক’ভিড-১৯ক পৰাভূত কৰিবলৈ তেওঁলোকে আগবঢ়োৱা সেৱাক মই প্ৰশংসা কৰিছো৷ তেওঁলোকে দিনটোৰ চৌবিশ ঘণ্টাই কাম কৰি প্ৰত্যেকৰে সুস্বাস্থ্য নিশ্চিতিৰ দিশত নামি পৰিছে৷
অসামৰিক সেৱা দিৱসৰ দিনা মই চৰ্দাৰ পেটেললৈ শ্ৰদ্ধাঞ্জলি জ্ঞাপন কৰিছো যিয়ে আমাৰ প্ৰশাসনিক পৰিকাঠামো প্ৰস্তুত কৰি বিকাশমুখী ব্যৱস্থা গঢ় দিছিল’’, প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে এইদৰে কয়৷

Prime Minister's Office
PM greets Civil Servants and pays tributes to Sardar Patel on Civil Services Day
21 APR 2020 10:42AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted Civil Servants and their families and paid tributes to Sardar Patel on Civil Services Day today.
“Today, on Civil Services Day I convey greetings to all Civil Servants and their families. I appreciate their efforts in ensuring India successfully defeats COVID-19. They are working round the clock, assisting those in need and ensuring everyone is healthy.
On Civil Services Day, tributes to the great Sardar Patel, who envisioned our administrative framework and emphasised on building a system that is progress-oriented and compassionate”, the Prime Minister said.