Prime Minister's Office
PM greets Civil Servants and pays tributes to Sardar Patel on Civil Services Day
21 APR 2020 10:42AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted Civil Servants and their families and paid tributes to Sardar Patel on Civil Services Day today.
“Today, on Civil Services Day I convey greetings to all Civil Servants and their families. I appreciate their efforts in ensuring India successfully defeats COVID-19. They are working round the clock, assisting those in need and ensuring everyone is healthy.
On Civil Services Day, tributes to the great Sardar Patel, who envisioned our administrative framework and emphasised on building a system that is progress-oriented and compassionate”, the Prime Minister said.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা সিবিল সর্বিস দে লাকপদা সিবিল সর্ভেন্তশিংদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে অমদি সরদার পতেলগী মফমদা ইকায়-খুম্নবা উৎখ্রে
21 APR 2020 10:42AM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি সিবিল সর্বিস দে লাকপদা সিবিল সর্ভেন্তশিং অমসুং মখোয়গী ইমুং-মনুংশিংদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে অমদি সরদার পতেলগী মফমদা ইকায়-খুম্নবা উৎখ্রে।
প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি, “ঙসি, সিবিল সর্বিস দে লাকপদা ঐহাক্না সিবিল সর্ভেন্তশিং অমসুং মখোয়গী ইমুং-মনুং পুম্নমকপু নুংঙাইবা ফোংদোকচরি। ভারতনা কোবিদ-১৯বু মায় পাক্না মায়থিবা পীবা ঙমহন্নবা মখোয়না হোৎনরিবশিং অদু ঐহাক্না থাগৎচরি। দরকার ওইরবশিংবু তেংবাংনবা অমদি মীপুম খুদিংমক মশা-মউ ফনা লৈনবা মখোয়না পুংজা খুদিং থবক তৌরি।
সিবিল সর্বিস দে লাকপদা, অথোইবা সরদার পতেলগী মফমদা ইকায়-খুম্নবা উৎচরি, মহাক্না ঐখোয়গী এদমিনিস্ত্রেতিব ফ্রেমৱার্কতা মিৎয়েং থম্বীখি অমদি প্রোগ্রেস-ওরিয়েন্তেদ অমসুং নুংশি হৈবা সিস্তেম অমা শাগৎপদা অকনবা ৱাফম থম্বীখি।”
Today, on Civil Services Day I convey greetings to all Civil Servants and their families.
I appreciate their efforts in ensuring India successfully defeats COVID-19. They are working round the clock, assisting those in need and ensuring everyone is healthy.
— Narendra Modi (@narendramodi) April 21, 2020