থবক শুবা, মীয়ামগী ৱাকৎ অমসুং পেন্সন মন্ত্রালয়
সরকারনা হায়, পেন্সন হন্থনবগী ৱাফম অমত্তা হৌদোকখিবা লৈতে
19 APR 2020 12:38PM by PIB Imphal
কেন্দ্রগী থবক শুবা, মীয়ামগী ৱাকৎ অমসুং পেন্সন মন্ত্রালয়গী পেন্সন & পেন্সনর দিপার্তমেন্তকী মাইকৈদগী ফংবাপা পাউগী মতুং ইন্না কোবিদ-১৯গী হৌজিক ওইরিবা লাইচৎ অসিগী চৈরক অসিদা অমসুং মসিদগী থোরকপা ইকনমিক সিনারিয়ো অসিদা সরকারনা পেন্সন হন্থবা/লেপ্পগী মতাংদা খন্নরি হায়না তোকঙা কয়ামরুম অমা শন্দোকপা লৈরে, মসিনা মরম ওইরগা পেন্সনরশিংদা ৱানীংঙাইগী মরম অমা ওইহল্লে।
মমাংদা শেংদোকখিবা অদুগুম্না অমুক্কসু হন্না ফোংদোরক্লি মদুদি পেন্সন হন্থহনবগী অসিগুম্বা ৱাফম অসি হৌদোকখিবা লৈতে অমসুং মসিগী মতাংদা করিগুম্বা থবক থৌওং অমত্তা পাইখৎপগী থৌরাংসু লৈতে। মসিগী মহুত্তা, সরকারদি পেন্সনরশিংগী য়াইফনবা অমসুং নুংঙাইনবা, হরাওনবগীদমক্তা থবক তৌরি।

Ministry of Personnel, Public Grievances & Pensions
No proposal for reduction of pension, says Government
19 APR 2020 12:38PM by PIB Delhi
It has come to the notice of the Department of Pension & Pensioners' Welfare of the Union Ministry of Personnel, Public Grievances and Pension that in the wake of the current pandemic, Covid-19 and the ensuing economic scenario, many rumours are afloat that the Government is contemplating a reduction/stoppage of Pension which has become a source of worry for the Pensioners.
As clarified earlier, it is being reiterated that there is no such proposal for reduction of pension and no action is contemplated by the Government in this respect. Instead, the Government is committed for the welfare and well being of the pensioners.