Ministry of Defence
Army Extends Support to Narela Quarantine Centre
19 APR 2020 7:37PM by PIB Delhi
Narela Quarantine Centre in Delhi is amongst the largest centres in the country for managing the COVID suspects at Delhi. The centre was established by the Delhi Government in mid of March 2020. Initially 250 foreign nationals arriving from friendly foreign countries were kept in this centre, later an additional strength of approximately 1000 more were brought here from Nizamuddin Markaz.
A team of Army Doctors and Nursing staff have been assisting the Civil administration at Narela Quarantine Centre since 01 April 20. From 16 April 20, the Army has taken the initiative to manage the facility from morning 8:00 am to evening 8:00 pm relieving the Delhi Government Doctors and medical staff to manage the facility only during the night. The Army Team comprising of 40 personnel which includes six Medical Officers along with 18 Paramedical Staff have volunteered to stay within the premises only.
The professional approach of the Army Medical Team has won the hearts of inmates, who have been very cooperative and positive to the Army Medical Team, thereby, facilitating smooth handling of all medical procedures. Presently 932 members from Markaz are being taken care in the facility and 367 out of them have been tested COVID positive.
There has been tremendous synergy with Civil administration to run this entire facility. Army will continue to fight with resolve and determination to contribute wholeheartedly to the national efforts against the Corona pandemic for safety of all our citizens.

ঙাকশেল মন্ত্রালয়
নরেলা ক্বরেন্তাইন সেন্তরদা আর্মীনা তেংবাং পীখ্রে
19 APR 2020 7:37PM by PIB Imphal
দিল্লীদা লৈবা নরেলা ক্বরেন্তাইন সেন্তর অসি দিল্লীদা লৈবা কোবিদ সস্পেকশিং মেনেজ তৌনবগীদমক্তা লৈবাক অসিদা লৈবা খ্বাইদগী চাউবা সেনতরশিংগী মনুংদা অমনি। সেন্তর অসি মার্চ ২০২০গী ময়াই চল্লকপদা দিল্লী সরকারনা লিংখৎখিবনি। অহানবদদি নুংশি-চান্ননা লৈমিন্নরিবা মপান লমগী লৈবাকশিংদগী লাকপা মপান লমগী মীওই ২৫০ সেন্তর অসিদা থমখি, মতুংদা চাউরাক্না ১০০০ মুক্কী অহেনবা মীশিং অমা নিজামুদ্দীন মার্কজদগী মফম অসিদা পুরকখি।
এপ্রিল ০১,২০২০দগী নরেলা ক্বরেন্তাইন সেন্তরদা আর্মী দোক্তরশিং অমসুং নর্সিং স্তাফকী তীম অমনা সিবিল এদমিনিস্ত্রেশনগী মতেং পাংদুনা লৈরক্লি। এপ্রিল ১৬, ২০২০দগী আর্মীনা অয়ুক্কী পুং ৮.০০দগী নুংমিদাংগী পুং ৮.০০ ফাওবা ফেসিলিতী অসিবু মেনেজ তৌবগী থৌদাং লৌদুনা দিল্লী সরকারগী দোক্তরশিং অমসুং মেদিকেল স্তাফশিংবু পোথাহন্দুনা মখোয়দা ফেসিলিতী অসিবু নুমিদাং খক্তমক মেনেজ তৌহল্লি। পেরামেদিকেল স্তাফ ১৮গা লোইননা মেদিকেল ওফিসর তরুক য়াওবা পর্সোনেল ৪০না শেম্বা আর্মীগী তীম অমা প্রেমিজ অসিগী মনুংদা খক্তদা লৈনবা মশানা চোংথোরকখি।
আর্মীগী মেদিকেল তীমগী প্রোফেশনেল ওইবা খোংথাং অসিনা ইনমেৎশিংগী পু্ক্নিং চিংশিনখ্রে, মখোয়না আর্মীগী মেদিকেল তীমদা য়াম্না কোওপরেতিব অমসুং পোজিতিব ওইখি, মসিনা মরম ওইরগা মেদিকেল প্রোসিজরশিং পুম্নমক্তা কোম্না হেন্দলিং তৌবগী খুদোংচাবা পীখি। হোজিক্কী ওইনা মার্কজদগী মেম্বর ৯৩২ ফেসিলিতী অসিদা নীংথিনা শেন্নরি অমসুং মখোয়গী মনুংদা ৩৬৭তি তেস্ত তৌবদা কোবিদ পোজিতিব ওইরে।
মপুং ওইনা ফেসিলিতী অসিবু চলাইবদা সিবিল এদমিনিস্ত্রেশনগা অৱাংবা থাক্তা পুন্না থবক তৌমিন্নখি। প্রজা মীয়ামগী খুদোংথিবা নংদনবগীদমক্তা কোরোনা লাইচৎ অসিগী মায়োক্তা লৈবাক মীয়াম্না হোৎনরিবা অসিদা থৱাই য়াওনা মতেং পাংনবা অরেপ্পা অমসুং পান্দম অমগা লোইননা আর্মীনা মখাতানা লান্থংনখিগনি।