য়ুমলৈ-কৈরৈ মন্ত্রালয়
শ্রী অমিৎ শাহনা কোবিদ-১৯ লাইচৎ থেংননবা লিংখৎখিবা এম.ঐচ.এ. কন্ত্রোল রুম ওপরেসনশিং য়েংশিনখ্রে
18 APR 2020 8:21PM by PIB Imphal
হোম এফিয়ার্সকী য়ুনিয়ন মিনিস্তর শ্রী অমিৎ শাহনা ময়াই তাংবল লৌদুনা ঙসি নই দিল্লীদা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীগী লুচিং মখাদা কোবিদ-১৯ লাইচৎ থেংননবা লিংখৎখিবা এম.ঐচ.এ. কন্ত্রোল রুম ওপরেসনশিং য়েংশিনবগী মীফম অমা পাংথোকখ্রে।
গৃহ মন্ত্রীনা কন্ত্রোল রুমগী ওফিসরশিংগা লোয়ননা তোঙান-তোঙানবা রাজ্যশিংদা কোবিদ-১৯গী ফিভম য়েংশিনখি, মখোয়গী মিৎয়েংশিং তাখি অমদি মখোয়না পাংথোক্লিবা শিংথানীংঙাই ওইরবা থবকশিং অদুদা থাগৎপা ফোংদোকখি। এম.ঐচ.এ. কন্ত্রোল রুম অসি ২৪x৭ মথৌ তৌরি অমদি লাইচৎ অসি থেংননবা রাজ্যশিংগা পুন্না থবক তৌমিন্নবতা নত্তনা কেন্দ্র সরকারগী তোঙান-তোঙানবা মন্ত্রালয়শিংগসু থবক তৌমিন্নরি।
মীফম অদুদা হোম এফিয়ার্সকী রাজ্য মন্ত্রী শ্রী নিত্যানন্দ রাই অমসুং শ্রী জি. কিশন রেদ্দীগা লোয়ননা মন্ত্রালয়গী কন্ত্রোল রুমগী মকোক থোংবা ওফিসরশিংসু শরুক য়াখি। মীফম অদুদা সোসিয়েল দিস্তেন্সিংগী চৎন-কাংলোন চেকশিন্না ঙাকখি।

Ministry of Home Affairs
Shri Amit Shah reviews MHA Control Room operations, set up to fight the COVID-19 epidemic
18 APR 2020 8:21PM by PIB Delhi
Union Minister for Home Affairs, Shri Amit Shah chaired a review meeting on MHA Control Room operations set up to fight the COVID-19 epidemic, under the leadership of Prime Minister Shri Narendra Modi, in New Delhi today.
The Home Minister reviewed COVID-19 situation in various States with the officers of the control room, took their views and appreciated the exemplary work done by them. The MHA control room is working 24*7 and not only coordinating with States but also with various ministries of the central government, to fight the epidemic.
Present in the meeting were Ministers of State for Home Affairs, Shri Nityanand Rai and Shri G. Kishan Reddy, along with senior officers of the control room of the ministry. Norms of 'Social Distancing' were strictly adhered to in the meeting.