প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী অমসুং ইজিপ্তকী রাস্ত্রপতিগী মরক্তা তেলিফোন্দা ৱারী শানখ্রে
17 APR 2020 8:37PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ইজিপ্তকী রাস্ত্রপতি হিজ এক্সিলেন্সী শ্রী অবদেল ফাত্তাহ এল-সিসীগা লোইননা ঙসি তেলিফোন্দা ৱারী শানখ্রে।
লুচিংবশিংনা কোবিদ-১৯ লাইচৎকী মালেমগী ওইরিবা ফিভমদা খন্ন-নৈনখি অমদি মখোয়গী প্রজাশিংবু ঙাক্তুনা থম্নবা মখোয়-মখোয়গী মরী লৈনবা সরকারশিংনা লৌখৎলিবা খোঙথাংশিংগী মতাংদা ইনফোর্মেশন একচেঞ্জ তৌনখি। মখোয়না অমনা অমদগী তম্নবা এক্সপরিয়েন্স অমসুং বেস্ত-প্রেক্তিসশিং মখা তানা একচেঞ্জ তৌবদা য়ানখি।
প্রধান মন্ত্রীনা ইজিপ্তকী রাস্ত্রপতিদা থাজবা পীখি মদুদি মসিগী অৱাবা মতম অসিদা ফার্মাতিকেল সপ্লাইশিং ফংহন্নবগীদমক ভারতনা পাংবা য়াবা তেঙবাং পুম্নমক পাংগনি। মহাক্না রাস্ত্রপতি এল-সিসীবু ইজিপ্ততা লৈরিবা ভারত মচাশিংদা তেঙবাং ফংহনবগীদমক থাগৎপা ফোংদোকখি।
লুচিংবা অনিনা মখোয়গী তিমশিংনা নক্নবা কোওর্দিনেসন অমসুং এক্সপরিয়েন্স শেয়ারিংগীদমক মখা তানা থবক তৌমিন্নবদা য়ানখি।

Prime Minister's Office
Telephone Conversation between PM and President of Egypt
17 APR 2020 8:37PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi spoke on phone today with H.E. Mr. Abdel Fattah El-Sisi, President of Egypt.
The leaders discussed the evolving global situation in the wake of the COVID-19 pandemic and exchanged information about the steps being taken by their respective governments to protect their populations. They agreed on the utility of continuous exchange of experiences and best-practices, in order to learn from each other.
Prime Minister assured the Egyptian President that India would provide all possible support to ensure availability of pharmaceutical supplies during these difficult times. He also thanked President El-Sisi for the support being provided to Indian citizens present in Egypt.
The two leaders agreed that their teams would remain in touch to ensure close coordination and experience-sharing.