রেলৱে মন্ত্রালয়
কোবিদ ১৯গী লোকদাউন য়েংলদুনা পেসেঞ্জর ত্রেন সর্বিস খুদিংমক ২০২০গী মে ৩ ফাওবা লোইনা লেপখ্রে
য়ু.তি.এস. অমসুং পি.আর.এস. য়াওনা তিকেৎকী কাউন্তর খুদিংমক মখা তাবা ওর্দর অমা থোক্ত্রিবা ফাওবা বুকিং তৌবদা অথিংবা লৈগনি,
ই-তিকেৎশিং য়াওনা মাংজৌননা ত্রেন তিকেৎ ককপদা মখা তাবা পাও লাক্ত্রিবা ফাওবা অথিংবা লৈগনি অদুবু ওনলাইন্দা তিকেৎ কেন্সেল তৌবগী খুদোংচাবদি অদুমক লৈগনি,
কেন্সেল তৌখ্রবা ত্রেনশিংগী রিজর্বেসনগী শেনফম অদু পুন্না হন্দোক্কনি
মাংজৌননা ককখিবা কেন্সেল তৌদ্রিবা ত্রেনশিংগী তিকেৎ কেন্সেল তৌবদসু রিজর্বেসনগী শেনফম অদু পুন্না হন্দোক্কনি
14 APR 2020 1:58PM by PIB Imphal
কোবিদ-১৯না মরম ওইদুনা চত্থরকপা লোকদাউনগীদমক্তা লৌখৎলকপা থৌদাংশিংগী মখা তাবা ওইনা ভারতকী রেলৱেজকী প্রিমিয়ন ত্রেনশিং, মেল/এক্সপ্রেস ত্রেনশিং, পেসেঞ্জর ত্রেনশিং, সবর্বান ত্রেনশিং, কোল্কতা মেত্রো রেল, কোঙ্কান রেলৱেনচিংবা য়াওবা পেসেঞ্জর ত্রেন সর্বিসশিং ২০২০গী মে ৩ ফাওবা লেপ্নবা ৱারেপ অমা লৌখ্রে।
লৈবাক অসিগী তোঙান তোঙানবা মফমশিংদা চংদবা য়াদ্রবা পোৎলমশিংগী অৱাৎপা লৈতনা ফংহন্নবগীদমকতদি পোত-চৈ অমসুং পার্সেল পুবা ত্রেনশিংদি অদুমক চেনগনি।
মখা তাবা ৱারোল অমা থোক্ত্রিবা ফাওবা ই-তিকেৎ য়াওনা অতৈ অতোপ্পা তিকেৎ অমত্তা বুকিং তৌবা য়ারোই। তৌবতবু ওনলাইন্দা তিকেৎ কেন্সেল তৌবগী খুদোংচাবদি লৈগনি।
য়ু.তি.এস. অমসুং পি.আর.এস.কী তিকেৎশিং য়াওনা মখা তাবা ৱারোল অমা থোক্ত্রিবা ফাওবা তিকেৎ বুকিং তৌনবা কাউন্তর খুদিংমক থিংজিনগনি।
কেন্সেল তৌখ্রবা ত্রেনশিংগী তিকেৎ রিজর্বেসন তৌবদা চংখিবা শেনফম অদু পুন্না হন্দোক্কনি।
মাংজৌননা ককখিবা কেন্সেলদি তৌদ্রিবা ত্রেনশিংগী তিকেৎ কেন্সেল তৌবদা চংখিবা রিজর্বেসনগী শেনফম অদু পুন্না হন্দোক্কনি।
২০২০গী মে ৩ ফাওবগী মনুংদা লৈবা কেন্সেল তৌখ্রবা ত্রেনশিংগী ওইনা ওনলাইন্দা তিকেৎ ককখিবশিংগী ওইনদি রেলৱেজনা ওনলাইন্দা মথন্তনা অদুম তিকেৎকী শেনফম হঞ্জিল্লক্কনি অমসুং কাউন্তরদা ককখিবশিংগী ওইনদি তিকেৎ কাউন্তরদগী ২০২০গী জুলাই ৩১ ফাওবগী মনুংদা তিকেৎকী শেনফম হন্দোকপা য়াগনি।

Ministry of Railways
All passenger train services cancelled till 3rd May 2020 in view of COVID 19 lockdown
All ticket counters for bookings including UTS & PRS , will remain suspended till further orders
No advance reservation of train tickets, including E tickets, till further advice, however, facility of online cancellation will remain functional
Full refund for reservation made for the trains cancelled.
Full refund will also be there for those cancelling the advance bookings of tickets for trains not yet cancelled
14 APR 2020 1:58PM by PIB Delhi
In continuation of the measures taken in the wake of COVID-19 Lockdown, it has been decided that all passenger train services on Indian Railways including Premium trains, Mail/Express trains, Passenger trains, Suburban Trains, Kolkata Metro Rail, Konkan Railway etc shall continue to remain cancelled till 3rd May 2020.
To ensure the essential supplies in various parts of the country, movement of goods and Parcel trains will continue.
No booking of any type of tickets, including E tickets shall be done till further advice. However, facility of online cancellation will remain functional for ticket bookings.
All counters for ticket booking for UTS & PRS will remain closed till further orders.
Full refund will be given for tickets for the bookings made for the trains cancelled.
Full refund will also be there for those cancelling the advance bookings of tickets for trains not yet cancelled.
As far as trains cancelled upto 3rd May 2020 is concerned, the refunds would be automatically remitted by the Railways online to the customers while those who have booked across the counters, refund can be taken upto 31st July, 2020.