কেমিকেল্স অমসুং ফর্তিলাইজর মন্ত্রালয়
সিপেৎ ইন্সতিত্যুৎশিং/সেন্তরশিংনা কোবিদ-১৯গী রিলিফকী থবক্কীদমক লোকেল ওথোরিতীশিং/সরকারশিংদা লুপা লাখ ৮৬.৫গী তেংবাংখ্রে
সিপেৎকী এমপ্লোইশিংনা পি.এম. কেয়র্স ফন্দদা নোংমগী তলব ওইনা লুপা লাখ ১৮.২৫ তেংবাংখ্রে
10 APR 2020 2:00PM by PIB Imphal
কেমিকেলস অমসুং ফর্তিলাইজর্স মন্ত্রালয়গী মখাদা ভারত সরকারগী ইন্সতিত্যুৎ অমা ওইরিবা সেন্ত্রেল ইন্সতিত্যুৎ ওফ প্লাসতিক্স ইঞ্জিনীয়রিং এন্দ তেক্নোলোজী (সিপেৎ)না তোঙান-তোঙানবা লোকেল বোদীশিং, ম্যুনিসিপাল কোর্পোরেসনশিং অমসুং রাজ্য সরকারশিংদা কোবিদ-১৯ লাইচৎ থেংননবা মখোয়না হোৎনরিবশিং অদুদা মতেং ওইনবা লুপা লাখ ৮৫.৫০ দান তৌখ্রে। মসিদা নত্তনা সিপেৎকী এমপ্লোই পুম্নমক্না অমত্তা ওইনা নোংমগী তলব লুপা লাখ ১৮.২৫ পি.এম. কেয়র্স ফন্দদা তেংবাংখ্রে।
সিপেৎনা পাংলিবা শেলগী তেংবাং অসি কোবিদ-১৯ শন্দোরকপা চেক তৌনবা ভারত সরকারনা থম্লিবা লোকদাউন্না মরম ওইদুনা লাইরবা, শোত্থরবা অমদি মাইগ্রেৎ তৌরকপা লেবরশিংনা মায়োক্নরিবা অদু হন্থহনবা অমদি মখোয়দা চান-থক্নবা অমদি লৈফম পীবদা শিজন্নগনি।
সেন্তরগী মতুং ইন্না তেঙবাংলকপশিং মখাদা লৈরে:
সি.
নম
সিপেৎ সেন্তরগী মমিং
শেনফম (লাখতা)
সি.
নম
সিপেৎ সেন্তরগী মমিং
শেনফম (লাখতা)
১
সিপেৎ : আই.পি.তি., অহমেদাবাদ
২.০০
১৪
সিপেৎ : সি.এস.তি.এস., দেহরাদুন
৫.০০
২
সিপেৎ : আই.পি.তি., ভুবনেশ্বর
২.৫০
১৫
সিপেৎ : সি.এস.তি.এস., & পি.দবল্যু.এম.সি., গুৱাহাতি
২.০০
৩
সিপেৎ : আই.পি.তি., চেন্নাই
৫.০০
১৬
সিপেৎ : সি.এস.তি.এস., হজিপুর
৭.০০
৪
সিপেৎ : আই.পি.তি., কোচি
২.৫০
১৭
সিপেৎ : সি.এস.তি.এস., হালদিয়া
৩.০০
৫
সিপেৎ : আই.পি.তি., লখনৌ
৫.০০
১৮
সিপেৎ : সি.এস.তি.এস., হাইদ্রবাদ
২.০০
৬
সিপেৎ : এস.এ.আর.পি – এ.আর.এস.তি.পি.এস, চেন্নাই
২.০০
১৯
সিপেৎ : সি.এস.তি.এস., মদুরাই
২.০০
৭
সিপেৎ : এল.এ.আর.জি.এম., ভিবনেশ্বর
২.৫০
২০
সিপেৎ : সি.এস.তি.এস., মুর্থল
৫.০০
৮
সিপেৎ : সি.এস.তি.এস., অগরতলা
৩.০০
২১
সিপেৎ : সি.এস.তি.এস., মৈসুরু
২.০০
৯
সিপেৎ : সি.এস.তি.এস., বাদ্দি
৫.০০
২২
সিপেৎ : সি.এস.তি.এস., রাঞ্চি
৩.০০
১০
সিপেৎ : সি.এস.তি.এস., বালাসোর
২.৫০
২৩
সিপেৎ : সি.এস.তি.এস., বলসাদ
২.০০
১১
সিপেৎ : সি.এস.তি.এস., ভোপাল
১১.০০
২৪
সিপেৎ : সি.এস.তি.এস., বিজয়ৱাদা
২.০০
১২
সিপেৎ : সি.এস.তি.এস., ভুবনেশ্বর
২.৫০
২৫
সিপেৎ : সি.এস.তি.এস., কোর্বা
২.০০
১৩
সিপেৎ : সি.এস.তি.এস., চন্দ্রাপুর
৩.০০
অপুনবা খাগৎখিবা শেনফম
৮৫.৫০
কোবিদ-১৯ রিলিফ ইনিসিয়েতিবকী শরুক অমা ওইনা সিপেৎকী সেন্তরশিংনা তোঙান-তোঙানবা য়াইফ থৌরাংশিংদসু থৌদাং য়ারি। সিপেৎ:সি.এস.তি.সি. গ্বালিয়রনা মসিগী স্কিল ত্রেনিং সেন্তরবু দিস্ত্রিক্ত মেজিস্ত্রেৎ/কল্লেক্তরদা খুৎশিন্নখ্‌রে অমদি পেরামেদিকেল তিমদা সপোর্ত সর্বিস পীনবা পান্দমদা মখোয়গী স্তাফশিং অমসুং ওফিসিয়েলশিংবু ২৪x৭ মথৌ তৌহন্দুনা ফমুং ৭২ লৈবা ক্বরেন্তাইন সেন্তর থৌরাং তৌরে।

Ministry of Chemicals and Fertilizers
CIPET Institues/Centres contribute Rs 86.5 lakh to local authorities/governments for COVID-19 relief work
CIPET employees contributes Rs18.25 lakh as one-day's salary to PM Cares Fund
10 APR 2020 2:00PM by PIB Delhi
Central Institute of Plastics Engineering & Technology (CIPET), a Govt. of India Institute under the Ministry of Chemicals & Fertilizers has donated 85.50 Lakhs rupees to various Local bodies ,Municipal Corporations and State Governments to support their efforts to fight COVID-19 pandemic. Apart from this, all the employees of CIPET have together contributed one day’s salary, a sum of 18.25 lakhs rupees to the Prime Minister’s Citizen Assistance and relief in Emergency Situations (PM CARES) fund .
Contribution made by CIPET is to be used to mitigate the plight being faced by the poor, downtrodden and migrated labourers by way of providing food and shelter to them, in the wake of lock down enforced by Govt. of India to check the spread of COVID-19.
Detail of Centre wise contribution is as under:
S.
No
Name of the CIPET Centre
Amount (in
Lakhs)
S.
No
Name of the CIPET Centre
Amount (in
Lakhs)
1
CIPET: IPT, Ahmedabad
2.00
14
CIPET:CSTS, Dehradun
5.00
2
CIPET: IPT, Bhubaneswar
2.50
15
CIPET:CSTS & PWMC,
Guwahati
2.00
3
CIPET: IPT, Chennai
5.00
16
CIPET:CSTS, Hajipur
7.00
4
CIPET: IPT, Kochi
2.50
17
CIPET:CSTS, Haldia
3.00
5
CIPET: IPT, Lucknow
5.00
18
CIPET:CSTS, Hyderabad
2.00
6
CIPET: SARP - ARSTPS,
Chennai
2.00
19
CIPET:CSTS, Madurai
2.00
7
CIPET: LARPM,
Bhubaneswar
2.50
20
CIPET:CSTS, Murthal
5.00
8
CIPET:CSTS, Agartala
3.00
21
CIPET:CSTS, Mysuru
2.00
9
CIPET:CSTS, Baddi
5.00
22
CIPET:CSTS, Ranchi
3.00
10
CIPET:CSTS, Balasore
2.50
23
CIPET:CSTS, Valsad
2.00
11
CIPET:CSTS, Bhopal
11.00
24
CIPET:CSTS, Vijayawada
2.00
12
CIPET:CSTS, Bhubaneswar
2.50
25
CIPET:CSTS, Korba
2.00
13
CIPET:CSTS, Chandrapur
3.00
Total Contribution
85.50
As a part of COVID-19 relief initiative, centres of CIPET are also engaged in various welfare activities. CIPET:CSTS, Gwalior has handed over its Skill Training Centre to District Magistrate / Collector and created 72 bed quarantine centre by attaching the staff and officers of CIPET on 24 / 7 duty to provide support services to the paramedical team.