ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ବୈଶ୍ୱିକ ମହାମାରୀ କରୋନା ବିରୋଧି ଲଢ଼େଇ ସକାଶେ ବନ୍ଧୁ ରାଷ୍ଟ୍ରଙ୍କୁ ସାହାଯ୍ୟ ନେଇ ଭାରତ ସବୁକିଛି କରିବାକୁ ପ୍ରସ୍ତୁତ : ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
10 APR 2020 12:50PM by PIB Bhubaneswar
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ କହିଛନ୍ତି ଯେ ବୈଶ୍ୱିକ ମହାମାରୀ କରୋନା ବିରୋଧରେ ଲଢ଼େଇ ସକାଶେ ବନ୍ଧୁ ରାଷ୍ଟ୍ରଙ୍କୁ ଭାରତ ଯେକୌଣସି ପ୍ରକାର ସାହାଯ୍ୟ କରିବାକୁ ସବୁବେଳେ ପ୍ରସ୍ତୁତ ରହିଛି ।
ଇସ୍ରାଏଲ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ବେଞ୍ଜାମିନ୍‌ ନେତାନ୍ୟାହୁ ଟୁଇଟ୍‌ ଯୋଗେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ମୋଦୀଙ୍କୁ ଜଣାଇଥିବା କୃତଜ୍ଞତାର ଉତ୍ତରରେ ସେ ଏଭଳି କହିଛନ୍ତି । ଇସ୍ରାଏଲକୁ କ୍ଲୋରୋକ୍ଵିନ ବଟିକା ଯୋଗାଣ ସକାଶେ ଭାରତର ନିଷ୍ପତ୍ତି ପରିପ୍ରେକ୍ଷୀରେ ଶ୍ରୀ ନେତାନ୍ୟାହୁ ଭାରତକୁ ଅଶେଷ ଧନ୍ୟବାଦ ଜଣାଇଛନ୍ତି ।
ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ମୋଦୀ ଏହାର ପ୍ରତ୍ୟୁତ୍ତରରେ ଟ୍ଵିଟ କରି କହିଛନ୍ତି ଯେ, ‘ଏହି ମହାମାରୀ ବିରୋଧରେ ଆମେ ସଭିଏଁ ଏକତ୍ରିତ ହୋଇ ଲଢ଼େଇ କରିବାକୁ ପଡ଼ିବ । ତେଣୁ ଆମର ବନ୍ଧୁ ରାଷ୍ଟ୍ରମାନଙ୍କୁ ଭାରତ ଯେକୌଣସି ପ୍ରକାର ସହାୟତା ଯୋଗାଇ ଦେବାଲାଗି ସଦାବେଳେ ପ୍ରସ୍ତୁତ ରହିଛି । ଆମେ ଏହି ବିପଦର ଘଡ଼ିରେ ଇସ୍ରାଏଲବାସୀଙ୍କ ମଙ୍ଗଳ ଓ ଉତ୍ତମ ସ୍ୱାସ୍ଥ୍ୟ କାମନା କରୁଛୁ ।

Prime Minister's Office
India is ready to do whatever possible to help our friends to fight the pandemic says PM
10 APR 2020 12:50PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi said that India is ready to do whatever possible to help it's friends to fight against pandemic.
Prime Minister, Shri Narendra Modi replied to the tweet from the Israel Prime Minister Benjamin Netanyahu, who expressed his gratitude for India’s decision to supply Chloroquine to Israel
In his tweet Prime Minister, Modi said “We have to jointly fight this pandemic. India is ready to do whatever is possible to help our friends. Praying for the well-being and good health of the people of Israel.”