Prime Minister's Office
India is ready to do whatever possible to help our friends to fight the pandemic says PM
10 APR 2020 12:50PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi said that India is ready to do whatever possible to help it's friends to fight against pandemic.
Prime Minister, Shri Narendra Modi replied to the tweet from the Israel Prime Minister Benjamin Netanyahu, who expressed his gratitude for India’s decision to supply Chloroquine to Israel
In his tweet Prime Minister, Modi said “We have to jointly fight this pandemic. India is ready to do whatever is possible to help our friends. Praying for the well-being and good health of the people of Israel.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
পি.এম.না হায়খ্রে লাইচৎ অসি থেংনবদা ঐখোয়গী মরূপশিংদা মতেং পাংননবা তৌবা য়াবশিং তৌননবা ইন্দিয়ানা শেম শাদুনা লৈরে
10 APR 2020 12:50PM by PIB Imphal
লাইচৎ অসি থেংনবদা মহাক্কী মরূপশিংদা মতেং পাংননবা তৌবা য়াবশিং তৌননবা ইন্দিয়ানা শেম শাদুনা লৈরে হায়না প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদিনা হায়খ্রে‍।
ৱাফমসি ইজরেলদা ক্লোরোকুইন থাননবা ইন্দিয়াগী ফিরেপ্পু থাগৎপা ফোঙদোক্লদুনা ইজরেলগী প্রধান মন্ত্রী বেঞ্জামিন নেতন্যহুগী ত্বীত্তা প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদিনা পাউখুম ওইনা পীখিবনি‍।
মহাক্কী ত্বীত্তা প্রধান মন্ত্রী মোদিনা হায়, “লাইচৎ অসি ঐখোয়না পুন্না থেংনমিন্নবা মথৌ তাই‍। ইন্দিয়ানা মহাক্কী মরূপশিংবু মতেং পাংননবা তৌফম থোকপা পুম্নমক তৌনবা শেম শাদুনা লৈরি‍। ইজরেলগী মীয়ামগী নুংঙাই-য়াইফবা অমদি হকচাং ফনা লৈনবগীদমক্তা থৌনীজরি‍।”