Ministry of Defence
Indian Navy Provides Rations for Stranded Migrant Labourers in Mumbai
09 APR 2020 6:31PM by PIB Delhi
In order to provide assistance to those in need during the COVID-19 lockdown in Mumbai, the Indian Navy has provided ration packets consisting basic food items to the State Govt. authorities for distribution amongst stranded migrant labourers on 04 and 08 April.
On 03 Apr 20, the office of the District Collector for Mumbai City had requested IN assistance to provide relief to the large number of migrant labourers who are stranded in the lockdown. Acting on the request, the Western Naval Command promptly arranged around 250 ration packets on 04 Apr 20. The packets contained adequate quantities of food items and these were handed over to the local authorities near MusaafirKhana and at the Collector Office near Asiatic Library. Distribution points were set up at Cuffe Parade and Kalba Devi.
On 08 Apr 20, an additional 500 ration packets were provided to the local authorities and also distributed amongst the stranded construction workers at Kamathipura area.

ঙাকশেল মন্ত্রালয়
ভারতকী নেভীনা মুম্বাইদা পন্দুনা লৈরিবা মফম অতোপ্পদগী লাকপা শিন্মীশিংদমক্তা রেশন ফংহনখ্রে
09 APR 2020 6:31PM by PIB Imphal
কোবিদ-১৯না মরম ওইরগা মুম্বাইদা চৎথরিবা লোকদাউনগী মনুংদা তেংবাংগী মথৌ তারবশিংগী মতেং পাংনবগীদমক্তা ভারতকী নেভীনা রাজ্য সরকারগী ওথোরিতীশিংদা পন্দুনা লৈরবা মফম অতোপ্পদগী লাকপা শিন্মীশিংগী মরক্তা য়েনথোক্নবা এপ্রিল ০৪ অমসুং ০৮দা তঙাইফদনা চংবা চাননবা পোৎলমশিং য়াওবা রেশনগী পেকেৎশিং ফংহনখি।
লোকদাউন মনুংদা মশিং য়াম্লবা মীশিংগী মুম্বাইদা পন্দুনা লৈরিবা মফম অতোপ্পদগী লাকপা শিন্মীশিংদা তেংবাং পীনবগীদমক্তা মুম্বাই শহরগী জিলা কলেক্তরগী লোয়শঙনা এপ্রিল ০৩, ২০২০দা ভারতকী নেভীদা মতেং পাংবীনবগীদমক্তা হায়জখি। তেংবাংনবা হায়জরকখিবা অসিগী মতুং ইন্না থাবক পাংথোকপা ওইনা ৱেস্তর্ন নেভেল কমান্দনা এপ্রিল ০৪,২০২০দা য়াম্না য়াংনা চাউরাক্না রেশন পেকেৎ ২৫০রোম থৌরাং তৌখি। পেকেৎশিং অসিদা তঙাইফদনা চংদা য়াদ্রবা চানা থক্নবা মরাং কাইনা য়াওখি অমসুং মসি মুসাফির খানগী মনাক্তা লৈবা লোকেল ওথোরিতীশিং অমসুং এসিয়াতিক লাইব্রেরীগী মনাক্তা লৈবা কলেক্তরগী লোয়শঙদা খুৎশিন্নখি। কফ পেরেদ অমসুং কালবা দেবীদা য়েনথোক্নবগী মফমশিং ওইহনখি।
মফম অদুগী ওথোরিতীশিংদা এপ্রিল ০৮, ২০২০দা অহেনবা রেশন পেকেৎ ৫০০ পীখি অমসুং মসিসু কামথিপুরাগী মফমশিংদা পন্দুনা লৈরিবা য়ুম শাবগী থবক তৌরিবা শিন্মীশিংগী মরক্তা য়েনথোকখি।