প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী অমসুং স্বিদেনগী প্রধান মন্ত্রীগী মরক্তা তেলিফোন্দা ৱারী শানখ্রে
07 APR 2020 4:59PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা স্বিদেনগী প্রধান মন্ত্রী, হিজ এক্সিলেন্সী স্তিফেন লোফবেনগা ঙসি তেলিফোন্দা ৱারী শানখ্রে।
লুচিংবা অনিনা হৌজিক চত্থরিবা কোবিদ-১৯ লাইচৎ অমসুং মখোয়-মখোয়গী মরী লৈনবা লৈবাকশিংনা মখোয়গী হকশেল অমসুং ইকোনোমিক ইম্পেক্তশিং কন্ত্রোল তৌনবগীদমক লৌখৎলিবা খোংথাংশিংদা খন্ন-নৈনখি।
লুচিংবা অনিমক্না ভারত অমসুং স্বিদেনগী রিসর্স তৌরিবশিং অমসুং সাইন্তিস্তশিংগী মরক্তা কোলাবোরেসন অমসুং দেতা শেয়রিংগী পোতেন্সিয়েলদা য়ানবা পুরকখি, মদুনা কোবিদ-১৯গী মায়োক্তা মালেমনা হোৎনরিবশিংদসু থৌদাং য়ারগনি।
লুচিংবা অনিনা হৌজিক চত্থরিবা চত্থোক-চৎশিনগী অথিংবা থম্বনা মরম ওইদুনা পন্দুনা লৈরিবা অমনা অমগী নাগরিকশিংগীদমক দরকার ওইবা তেংবাংশিং ফংহন্নবা ৱাশকখি।
মখোয়না কোবিদ-১৯ থেংননবগীদমক মেদিকেল সপ্লাইশিং ফংহন্নবা মখোয়গী ওফিসিয়েলশিং মখা তানা পাউ ফাওনবদসু য়ানখি।

Prime Minister's Office
Telephone Conversation between PM and Prime Minister of Sweden
07 APR 2020 4:59PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi had a telephone conversation today with H.E. Stefan Lofven, Prime Minister of Sweden.
The two leaders discussed the ongoing COVID-19 pandemic, and the steps being taken in their respective countries for controlling its health and economic impacts.
Both leaders agreed on the potential for collaboration and data sharing between Indian and Swedish researchers and scientists, which would also contribute to the global efforts against COVID-19.
The two leaders promised to provide necessary facilitation and assistance for each other’s citizens, who may be stranded due to ongoing travel restrictions.
They also agreed that their officials would remain in touch to optimise availability of medical supplies for fighting COVID-19.