ঙাকশেল মন্ত্রালয়
আই.এ.এফ.না কোরোনা ভাইরস (কোবিদ-১৯)গী মায়োক্তা চৎথরিবা লানফমদা লেপ্তনা তেংবাং পীরি
07 APR 2020 6:29PM by PIB Imphal
ইন্দিয়ন এয়র ফোর্সনা নোবেল কোরোনা ভাইরসকী মায়োক্তা চৎথরিবা লানফমদা লেপ্তনা মতেং পাংলি, মসিদা রাজ্য সরকারশিং অমসুং মতেং পাংলিবা এজেন্সীশিংদা কান্নবা মওংদা অমদি হৈশিংনা মায়োক্ননবগীদমক মেদিকেল সপ্লাইশিং ফংহল্লি
হৌখিবা নুমিৎ খরনিদা, এ.আই.এফ.না অৱাং নোংপোক লমদমদা মনিপুর, নাগালেন্দ অমসুং গেংতোক অমসুং য়ুনিয়ন তেরিতোরীদা জে.&কে. অমসুং লদাখতা নোদল পোইন্ততগী মেদিকেল সপ্লাই য়ৌহনখি। মসিদা নত্তনা, এ.এন.-৩২ এয়রক্রাফনা উরিশাদা তেস্তিং লেবশিং অমসুং ফেসিলিতী শেমগৎনবা এপ্রিল ০৬, ২০২০দা, চেন্নাইদগী ভুবনেশ্বর ফাওবা আই.সি.এম.আর.গী পর্সোনেলশিং অমসুং মেদিকেল ইকুইপমেন্ত কে.জি. ৩৫০০ পুখি।
আই.এ.এফ.না কোবিদ-১৯গী মায়োক্তা পাইখৎলিবা থবক-থৌরমশিংদা লেপ্তনা মতেং পাংনবগীদমক শোর্ত নোতিস্তা মেদিকেল সপ্লাইশিং পুননবা নোদল পোইন্ততা এয়রক্রাফ থমখ্রে।

Ministry of Defence
IAF Continues its Support towards Fight Against Corona virus (COVID-19)
07 APR 2020 6:29PM by PIB Delhi
Indian Air Force continues its support against Novel Corona virus wherein medical supplies are being transported to equip the state governments and supporting agencies to combat the contagion effectively and efficiently.
During the last few days, IAF airlifted essential medical supplies and commodities from nodal points to Manipur, Nagaland and Gangtok in North Eastern region; and the Union Territories of J&K and Ladakh. In addition, An-32 aircraft, on 06 Apr 2020, airlifted personnel and 3500 kg of medical equipment of ICMR from Chennai to Bhubaneshwar for setting up of testing labs and facilities in Odisha.
IAF has earmarked aircraft at nodal points to airlift medical supplies and equipment at short notice to proactively support operations against COVID-19.