প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী অমসুং ইজরেলগী প্রধান মন্ত্রীগী মরক্তা তেলেফোন্দা ৱারী শানখ্রে
03 APR 2020 9:01PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রীনা ঙসি ইজরেলগী প্রধান মন্ত্রী শ্রী বেঞ্জামিন নেত্যনহুগা তেলেফোন্দা ৱারী শানখ্রে।
লুচিংবা অনিমক্না হৌজিক চত্থরিবা কোবিদ-১৯ লাইচৎ অমদি হেল্থ ক্রাইসিসতা মখোয়-মখোয়গী মরী লৈনবা সরকারশিংনা লৌখৎলিবা রেস্পোন্স স্ত্রাতিজীশিংদা খন্ন-নৈনখি।
লুচিংবশিংনা ফার্মাতিকেল সপ্লাইশিং হেঙ্গৎহনবা অমসুং অৱাংবা থাক্কী তেক্নোলোজী শিজিন্নবা য়াওনা লাইচৎ থেংনবদা ভারত অমসুং ইজরেলগী মরক্তা ওইথোকপা য়াবা তেংবাংশিং খঙমিন্নখি। মখোয়না অসিগুম্লবা সীনরজীশিং এক্সপ্লোর তৌবদা কম্ম্যুনিকেসনগী ফোকস চেনেল অমা ঙাক্তুনা থম্বদা য়ানখি।
শ্রী বেঞ্জামিন নেতন্যহুনা প্রধান মন্ত্রীগী মিৎয়েংদা য়ানিংবা ফোংদোকখি মদুদি কোবিদ-১৯গী ক্রাইসিস অসি মোদর্ন হিস্ত্রীদা তর্নিং পোইন্ত অমনি, অমদি মালেমদা গ্লোবেলাইজেসনগী অনৌবা হ্যুমেন-সেন্ত্রিক কনসেপ্ত অমা শেম্ননবা তাঞ্জা অমা পীরি।

Prime Minister's Office
Telephone conversation between Prime Minister and PM of Israel
03 APR 2020 9:01PM by PIB Delhi
Prime Minister had a telephone conversation today with His Excellency Mr. Benjamin Netanyahu, Prime Minister of Israel.
The two leaders discussed the ongoing COVID-19 pandemic and the response strategies adopted by their respective Governments to the health crisis.
The leaders explored possible collaboration between India and Israel in fighting the pandemic, including by improving availability of pharmaceutical supplies and by innovative use of high technology. They agreed to maintain a focused channel of communication to explore such synergies.
H.E. Mr. Netanyahu agreed with the Prime Minister that the COVID-19 pandemic is an important turning point in modern history, and offers an opportunity to forge a new vision of globalisation focused on the shared interests of humanity as a whole.