প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রী অমসুং ৱেল্সকী প্রিন্সকী মরক্তা তেলেফোন্দা ৱারী শানখ্রে
02 APR 2020 8:36PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি ৱেল্সকী প্রিন্সকা তেলেফোন্দা ৱারী শানখ্রে।
লুচিংবা অনিমক্না হৌজিক চত্থরিবা কোবিদ-১৯ লাইচৎকী মতাংদা খন্ন-নৈনখি। প্রধান মন্ত্রীনা হৌখিবা নুমিৎ খরা অসিদা য়ু.কে.দা মীওইশিং লৈখিদবদা অৱাবা ফোংদোকখি। মহাক্না হিজ রোয়েল হাইনেসকী ফিভম ফগৎলকপদা অপেনবা ফোংদোকখি অমদি মফমদা মতম শাংনা হকচাং ফনা লৈনবা য়াইফ-পাউজেল পীখি।
প্রিন্সনা লাইচৎ থেংনবদা মরুওইবা থৌদাং লৌরিবা নেস্নেল হেল্থ সর্বিসকী মীহুৎ কয়া য়াওনা য়ু.কে.দা লৈরিবা ইন্দিয়ন দাইস্পোরাগী মীহুৎশিংবু থাগৎপা ফোংদোকখি। মহাক্না য়ু.কে.দা ইন্দিয়ন কম্ম্যুনিতীগী রিলিজিয়স অমসুং সোসিয়েল ওর্গনাইজেসনশিংনা মশাগী ওইজবা থিদনা থবক তৌরিবশিং অদুসু পনখি।
প্রিন্সনা হৌজিক ওইরিবা ক্রাইসিস অসিগী মনুংদা ভারত্তা পন্দুনা লৈরিবা য়ু.কে.গী নাগরিকশিংদা পীরিবা তেংবাংগীদমক প্রধান মন্ত্রীবু থাগৎপা ফোংদোকখি।
প্রধান মন্ত্রীনা প্রিন্সপু মতম পুম্নমক্তা অয়ুর্বেদতা পুক্নিং চংবগীদমক থাগৎপা ফোংদোকখি। মহাক্না অতেনবা এনিমেসন ভিদিওগী থোংদা বেসিক যোগ এক্সরসাইজ তম্বীনবগী পান্দমদা হন্দক্তা লৌখৎখিবা ভারতকী অনৌবা খোংথাং অদু শন্দোক্না পনখি অমদি ইম্ম্যুনিতী হেঙ্গৎহন্নবা অরাইবা হোম-মেদ ত্রেদিস্নেল রেমেদীশিং পাউদমখি। প্রিন্সনা অখন্ননা হৌজিক ওইরিবা ফিভম অসিদা হকশেল অমসুং য়াইফবা হেঙ্গৎহন্নবগীদমক অনৌবা খোংথাংশিং অসিগী পোতেন্সিয়েলদা অপেনবা ফোংদোকখি।

Prime Minister's Office
Telephone Conversation between PM and His Royal Highness The Prince of Wales
02 APR 2020 8:36PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi had a telephone conversation today with His Royal Highness The Prince of Wales.
The two dignitaries discussed the ongoing COVID-19 pandemic. Prime Minister conveyed his condolences for the loss of life in the UK over the past few days. He expressed satisfaction that His Royal Highness had recovered from his own recent indisposition, and wished him lasting good health.
HRH The Prince expressed his appreciation for the members of the Indian diaspora in the UK, including many members of the National Health Service, who were playing a seminal role in combatting the pandemic. He also referred to the selfless work being done by religious and social organisations of the Indian community in the UK.
HRH The Prince thanked the Prime Minister for the facilitation and assistance provided for UK citizens stranded in India during the present crisis.
Prime Minister thanked HRH The Prince for the keen interest he has always taken in Ayurveda. He explained the recent Indian initiative aimed at teaching basic yoga exercises through short animation videos, and disseminating easy home-made traditional remedies for enhancing immunity. HRH The Prince appreciated the potential of these initiatives for enhancing health and wellbeing, especially in the present situation.