Ministry of Education
National Testing Agency postpones Joint Entrance Examination (Main) April-2020
31 MAR 2020 5:39PM by PIB Delhi
In continuation of PUBLIC NOTICE dated 18.03.2020 issued by the National Testing Agency regarding postponement of the ensuing JEE (Main) April 2020 examinations scheduled on the 5th, 7th to 9th and 11th April 2020, NTA has further notified that as of now the examination is proposed to be held in the last week of May 2020. Exact date will be announced after assessing the situation in the coming weeks.
The National Testing Agency has expressed hope that normalcy will be restored relatively soon; but for now, NTA is closely monitoring the scenario to evaluate if the situation may necessitate any change in the schedule.
Accordingly, the Admit Cards for the Examination will now be issued after 15th April 2020 based on the situation at that time.
NTA would keep students updated about the latest developments and would inform them about changes and exact dates of examination much in advance.
The candidates and their parents are advised to keep visiting jeemain.nta.nic.in and www.nta.ac.in for latest updates. The candidates can also contact at 8287471852, 8178359845, 9650173668, 9599676953, 8882356803 for any further clarification.

মানৱ সম্পদ উন্নয়ণ মন্ত্ৰালয়
নেচনেল টেষ্টিং এজেন্সীয়ে স্থগিত ৰাখিলে যুটীয়া প্ৰৱেশ পৰীক্ষা(মেইন)এপ্ৰিল-২০২০
31 MAR 2020 5:39PM by PIB Guwahati
নেচনেল টেষ্টিং এজেন্সীয়ে ১৮.০৩.২০২০ত জে.ই.ই(মেইন) স্থগিত ৰখা বুলি জাৰি কৰা ৰাজহুৱা জাননীৰ ধাৰাবাহিকতা ৰক্ষা কৰি পুনৰ এক জাননী জাৰি কৰিছে যে অহা ৫,৭, ৯ আৰু ১১ এপ্ৰিলত অনুষ্ঠিত হ’বলগীয়া এই যুটীয়া প্ৰৱেশ পৰীক্ষা(জে.ই.ই-মেইন) সাম্প্ৰতিক পৰিস্থিতিৰ প্ৰতি লক্ষ্য ৰাখি এইপৰ্যন্ত মে’ৰ অন্তিম সপ্তাহলৈ পিছুৱাই দিয়া হৈছে৷ নেচনেল টেষ্টিং এজেন্সীয়ে অনাগত সপ্তাহত পৰিস্থিতি পৰ্যবেক্ষণ কৰি নিৰ্দিষ্ট দিন ঘোষণা কৰিব৷
নেচনেল টেষ্টিং এজেন্সীয়ে আশা প্ৰকাশ কৰিছে যে সোনকালে পৰিস্থিতি স্বাভাৱিক হৈ উঠিব; কিন্তু এই মুহূৰ্তত এজেন্সীয়ে পৰিস্থিতি সুক্ষ্মভাৱে নিৰীক্ষণ কৰি আছে আৰু পৰিস্থিতিৰ প্ৰতি লক্ষ্য ৰাখি প্ৰয়োজনসাপেক্ষে পৰীক্ষাৰ সূচী সাল-সলনি কৰি পাৰে৷ পৰ্যায়ক্ৰমে পৰীক্ষাৰ এডমিট কাৰ্ডসমূহ অহা ১৫ এপ্ৰিল,২০২০ৰ পিছত তেতিয়াৰ পৰিস্থিতিৰ ওপৰত ভিত্তি কৰি পৰীক্ষাৰ্থীৰ বাবে মুকলি কৰা হ’ব৷ শেহতীয়া স্থিতিৰ বিষয়ে নেচনেল টেষ্টিং এজেন্সিয়ে শিক্ষাৰ্থীক অৱগত কৰাই থাকিব৷ লগতে পৰীক্ষাৰ নিৰ্দিষ্ট দিন অথবা সালসলনিৰ বিষয়ে আগতীয়াকৈ শিক্ষাৰ্থীক জনাই থাকিব৷
আবেদনকাৰী আৰু তেওঁলোকৰ অভিভাৱকক শেহতীয়া তথ্যৰ বাবে নিয়মীয়াকৈ jeemain.nta.nic.in আৰু www.nta.ac.in ভিজিট কৰি থাকিবলৈ আহ্বান জনোৱা হৈছে৷ অধিক স্পষ্টীকৰণৰ বাবে আবেদনকাৰীয়ে ৮২৮৭৪৭১৮৫২, ৮১৭৮৩৫৯৮৪৫, ৯৬৫০১৭৩৬৬৮, ৯৫৯৯৯৬৭৬৯৫৩, ৮৮৮২৩৫৬৮০৩ নম্বৰত যোগাযোগ কৰিব পাৰে৷ .