প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
সমগ্ৰ দেশতে উদযাপিত বিভিন্ন পৰ্ব উপলক্ষে দেশবাসীক শুভেচ্ছা জনালে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
উৎসৱসমূহে আমাক এই পৰিস্থিতিৰ পৰা উদ্ধাৰ কৰাৰ বাবে শক্তি প্ৰদান কৰিবঃ প্ৰধানমন্ত্ৰী
25 MAR 2020 9:52AM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে দেশত উদযাপিত বিভিন্ন পৰ্ব উপলক্ষে জনসাধাৰণক শুভেচ্ছা জ্ঞাপন কৰে৷ টুইটাৰত এলানি টুইট প্ৰকাশ কৰি প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে কয়, ‘‘আমি ভাৰতৰ বিভিন্ন প্ৰান্তত বিভিন্ন উৎসৱ পালন কৰি আছো আৰু আমাৰ পাৰম্পৰিক কেলেণ্ডাৰ অনুসৰি নতুন বৰ্ষতো প্ৰৱেশ কৰিবলৈ আৰম্ভ কৰিছো৷ উগাড়ি, গুড়ি পৰৱা, নৱৰাহ আৰু সাজিবু চেইৰাঅ’বা উপলক্ষে আপোনালোকলৈ শুভেচ্ছা থাকিল৷ এই শুভ মুহূৰ্তই যেনে আমাৰ জীৱনলৈ সুস্বাস্থ্য, সুখ আৰু উন্নতি কঢ়িয়াই আনে৷
দেশে ক’ভিড-১৯ মহামাৰীৰ বিৰুদ্ধে যুদ্ধ কৰি থকাৰ সময়তে আমি আমাৰ উৎসৱ পালন কৰিছো৷ এই উৎসৱসমূহ এনেদৰে পালন কৰা নহয় যদিও আমাক বৰ্তমানৰ পৰিস্থিতিৰ পৰা উদ্ধাৰ কৰাত মানসিকভাৱে শক্তিশালী কৰিবলৈ উৎসৱসমূহে ভূমিকা পালন কৰিব৷ আহক, আমি সকলোৱে ঐক্যৱদ্ধভাৱে ক’ভিড-১৯ৰ বিৰুদ্ধে যুঁজ দিও৷’’

Prime Minister's Office
PM greets people on the occasion of various festivals across the country
Festivals to strengthen resolve to overcome our circumstances, says PM
25 MAR 2020 9:52AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted the people on occasion of various festivals across the country.
In a series of tweets PM said, “We are celebrating various festivals across India and also the start of a New Year as per our traditional calendar. Greetings on Ugadi, Gudi Padava, Navreh and Sajibu Cheiraoba. May these auspicious occasions bring good health, happiness and prosperity in our lives.
We are marking these festivals at a time when our nation is battling the COVID-19 menace. The celebrations will not be like they are usually but they will strengthen our resolve to overcome our circumstances. May we keep working to fight COVID-19 together.”