ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ କାର୍ଯ୍ୟାଳୟ
ବିଭିନ୍ନ ଉତ୍ସବ ଅବସରରେ ଦେଶବାସୀଙ୍କୁ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀଙ୍କ ଶୁଭେଚ୍ଛା
• ପରିସ୍ଥିତିକୁ ସୁଧାରିବା ଲାଗି ଏପରି ଉତ୍ସବ ଆମ ସଂକଳ୍ପକୁ ମଜବୁତ କରିଥାଏ – ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ
25 MAR 2020 8:02PM by PIB Bhubaneswar
ଦେଶର ବିଭିନ୍ନ ଉତ୍ସବ ଅବସରରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ ଶ୍ରୀ ନରେନ୍ଦ୍ର ମୋଦୀ ଦେଶବାସୀଙ୍କୁ ଅଭିନନ୍ଦନ ଜଣାଇଛନ୍ତି ।
ଏକାଧିକ ଟ୍ଵିଟ ମାଧ୍ୟମରେ ପ୍ରଧାନମନ୍ତ୍ରୀ କହିଛନ୍ତି, “ଆମେ ଦେଶରେ ବିଭିନ୍ନ ପାରମ୍ପରିକ ପର୍ବ ପାଳନ କରିବା ସହିତ ନୂତନ ବର୍ଷର ଆରମ୍ଭ ମଧ୍ୟ ହେଉଛି । ଉଗାଦୀ, ଗୁଡି ପଡବା, ନବରୋଜ ଏବଂ ସାଜିବୁ ଚୈରାଓବାର ଶୁଭେଚ୍ଛା । ଆଶା କରୁଛି ଏହି ଶୁଭ ଅବସର ଆମ ଜୀବନରେ ଉତ୍ତମ ସ୍ୱାସ୍ଥ୍ୟ, ଖୁସି ଏବଂ ସମୃଦ୍ଧି ଆଣିଦେଉ ।
ଆମେ ଏହି ପର୍ବଗୁଡିକୁ ଏଭଳି ଏକ ସମୟରେ ପାଳନ କରୁଛୁ ଯେତେବେଳେ ଆମ ଦେଶ କୋଭିଡ-19 ସଂକ୍ରମଣ ସହିତ ଲଢେଇ କରୁଛି । ଏହି ପର୍ବଗୁଡିକୁ ଆମେ ବର୍ତ୍ତମାନ ପରିସ୍ଥିତିରେ ସେହିଭଳି ପାଳନ କରିପାରିବା ନାହିଁ, ଯେଉଁଭଳି ଆମେ ସାଧାରଣ ଭାବେ ପାଳନ କରୁଥିଲେ । କିନ୍ତୁ ବର୍ତ୍ତମାନର ପରିସ୍ଥିତିରୁ ଉଦ୍ଧାର ପାଇବା ଲାଗି ଏହି ପର୍ବଗୁଡିକ ଆମ ସଂକଳ୍ପକୁ ଅଧିକ ମଜବୁତ କରିବ । କୋଭିଡ-19 ସଂକ୍ରମଣ ସହିତ ଲଢେଇ କରିବା ଲାଗି ଆମେ ମିଳିମିଶି କାମ କରିବାକୁ ହେବ” ।

Prime Minister's Office
PM greets people on the occasion of various festivals across the country
Festivals to strengthen resolve to overcome our circumstances, says PM
25 MAR 2020 9:52AM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has greeted the people on occasion of various festivals across the country.
In a series of tweets PM said, “We are celebrating various festivals across India and also the start of a New Year as per our traditional calendar. Greetings on Ugadi, Gudi Padava, Navreh and Sajibu Cheiraoba. May these auspicious occasions bring good health, happiness and prosperity in our lives.
We are marking these festivals at a time when our nation is battling the COVID-19 menace. The celebrations will not be like they are usually but they will strengthen our resolve to overcome our circumstances. May we keep working to fight COVID-19 together.”