Prime Minister's Office
Prime Minister Congratulates Excellency Andrej Babiš on Appointment as Prime Minister of Czech Republic
09 DEC 2025 10:31PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi extended congratulations to Excellency Andrej Babiš on his appointment as the Prime Minister of the Czech Republic, today.
In a post on X, Shri Modi said:
“Congratulations, Excellency Andrej Babiš, on your appointment as Prime Minister of the Czech Republic. I look forward to working with you to further strengthen the cooperation and friendship between India and Czechia.
@AndrejBabis”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা চেক রিপব্লিক্কী প্রধান মন্ত্রী ওইনা খল্লকপদা এক্সেলেন্সী এন্দ্রেজ বেবিসপু থাগৎখ্রে
09 DEC 2025 10:31PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা ঙসি এক্সেলেন্সী এন্দ্রেজ বেবিসপু চেক রিপব্লিক্কী প্রধান মন্ত্রী ওইনা খল্লকপদা থাগৎপা ফোংদোকখ্রে।
Xতা থাগৎলকপা পোস্ত অমদা, শ্রী মোদীনা হায়খি:
“ইকসেলেন্সী এন্দ্রেজ বেবিসপু চেক রিপব্লিক্কী প্রধান মন্ত্রী ওইনা খল্লকপদা নুংঙাইবা ফোংদোকচরি। ঐহাক্না ভারত অমসুং চেকিয়াগী মরক্তা লৈনরিবা তেংবাং পীনবা অমসুং মরুপ-মপাং ওইবগী মরী অসিবু মখা তানা চেৎশিলহন্নবা অদোমগা থবক তৌমিন্ননবা তরাম্না ঙাইরি।
@AndrejBabis”