প্ৰধানমন্ত্ৰীৰ কাৰ্যালয়
চেক গণৰাজ্যৰ প্ৰধানমন্ত্ৰী হিচাপে নিযুক্তি পোৱাৰ বাবে আন্দ্ৰেজ বাবিছক অভিনন্দন জনালে প্ৰধানমন্ত্ৰীয়ে
09 DEC 2025 10:31PM by PIB Guwahati
প্ৰধানমন্ত্ৰী শ্ৰী নৰেন্দ্ৰ মোদীয়ে আজি মহামহিম আন্দ্ৰেজ বাবিছক চেক গণৰাজ্যৰ প্ৰধানমন্ত্ৰী হিচাপে নিযুক্তি পোৱাৰ বাবে অভিনন্দন জ্ঞাপন কৰে।
এক্সৰ এটা পোষ্টত শ্ৰী মোদীয়ে কয়-
“মহামহিম আন্দ্ৰেজ বাবিছ, চেক গণৰাজ্যৰ প্ৰধানমন্ত্ৰী হিচাপে নিযুক্তি পোৱাৰ বাবে অভিনন্দন।
ভাৰত আৰু চেক গণৰাজ্যৰ মাজত সহযোগিতা আৰু বন্ধুত্ব আৰু অধিক শক্তিশালী কৰাৰ বাবে আপোনাৰ সৈতে কাম কৰিবলৈ আগ্ৰহী।
”
@AndrejBabis”

Prime Minister's Office
Prime Minister Congratulates Excellency Andrej Babiš on Appointment as Prime Minister of Czech Republic
09 DEC 2025 10:31PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi extended congratulations to Excellency Andrej Babiš on his appointment as the Prime Minister of the Czech Republic, today.
In a post on X, Shri Modi said:
“Congratulations, Excellency Andrej Babiš, on your appointment as Prime Minister of the Czech Republic. I look forward to working with you to further strengthen the cooperation and friendship between India and Czechia.
@AndrejBabis”