Prime Minister's Office
Prime Minister expresses joy on the commencement of 20th Session of UNESCO’s Committee on Intangible Cultural Heritage in India
08 DEC 2025 8:53PM by PIB Delhi
The Prime Minister has expressed immense joy on the commencement of the 20th Session of the Committee on Intangible Cultural Heritage of UNESCO in India. He said that the forum has brought together delegates from over 150 nations with a shared vision to protect and popularise living traditions across the world.
The Prime Minister stated that India is glad to host this important gathering, especially at the historic Red Fort. He added that the occasion reflects India’s commitment to harnessing the power of culture to connect societies and generations.
The Prime Minister wrote on X;
“It is a matter of immense joy that the 20th Session of UNESCO’s Committee on Intangible Cultural Heritage has commenced in India. This forum has brought together delegates from over 150 nations with a vision to protect and popularise our shared living traditions. India is glad to host this gathering, and that too at the Red Fort. It also reflects our commitment to harnessing the power of culture to connect societies and generations.
@UNESCO”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা ভারত্তা UNESCOগী ইন্তেঞ্জেবল কলচরেল হেরিতেজ কমিতীগী ২০শুবা সেসন হৌদোকপদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে
08 DEC 2025 8:53PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রীনা ভারত্তা UNESCOগী ইন্তেঞ্জেবল কলচরেল হেরিতেজ কমিতীগী ২০শুবা সেসন হৌদোকপদা নুংঙাইবা ফোংদোকখ্রে। ফোরম অসিনা মালেম শীনবা থুংনা লৈরিবা চৎনবীশিং ঙাক শেন্নবা অমসুং মীয়ামদা খঙহন্নবা ৱাখল্লোন অমগা লোয়ননা লৈবাক ১৫০দগী মীহুৎশিংবু পুনশিহল্লরে হায়না মহাক্না হায়খি।
প্রধান মন্ত্রীনা হায়খি মদুদি ভারতনা মরুওইনা পুৱারী ওইরবা রেদ ফোর্ততা মরুওইবা মীফম অসি পাংথোকপদা নুংঙাইবা ফাওই। মহাক্না মখা তাখি মদুদি থৌরম অসিনা খুন্নাই অমসুং মীরোল কয়াবু শম্নহন্নবা কলচরগী শক্তি শীজিন্ননবা ভারতকী অচেৎপা ফিরেপ অদু উৎলি।
প্রধান মন্ত্রীনা xতা ইখি;
“UNESCOগী ইন্তেঞ্জেবল কলচরেল হেরিতেজ কমিতীগী ২০শুবা সেসন ভারত্তা হৌদোকপা অসি য়াম্না নুংঙাইবা অমনি। ফোরম অসিনা লৈবাক ১৫০ হেনবদগী মীহুৎশিংনা ঐখোয়গী চৎনবীশিংবু ঙাক-শেনবা অমসুং মীয়ামদা খঙহন্নবা ৱাখল্লোন অমগা লোয়ননা অমত্তা ওইনা পুনশিহল্লরে। ভারতনা মসিগী মীফম অসিবু রেদ ফোর্ততা পাংথোকপদা নুংঙাইবা ফাওই। মসিনা খুন্নাই অমসুং মীরোল কয়াবু শম্নহন্নবা কলচরগী শক্তি শীজিন্ননবা ঐখোয়গী অচেৎপা ফিরেপসু উৎলি।
@UNESCO”