Prime Minister's Office
Prime Minister extends wishes to NSG personnel on occasion of NSG Raising Day
16 OCT 2025 9:09PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has hailed the unmatched valour and dedication of NSG personnel on occasion of NSG Raising Day. "NSG has played a vital role in safeguarding the nation from the menace of terrorism, ensuring the security of our citizens and protecting critical national assets", Shri Modi stated.
The Prime Minister posted on X:
“On the occasion of National Security Guard's Raising Day, I extend my best wishes to all NSG personnel. This force has made a mark for its unmatched valour and dedication. NSG has played a vital role in safeguarding the nation from the menace of terrorism, ensuring the security of our citizens and protecting critical national assets."
@nsgblackcats

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা NSG রেজিং দেদা NSG পর্সোনেলশিংগী মফমদা য়াইফ-পাউজেল পীরক্লি
16 OCT 2025 9:09PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা NSG রেজিং দেনা লাকপদা NSG পর্সোনেলশিংগী মপা লৈত্রবা মথৌনা অমদি মথৌদা পুক্নিং লুপ্পবু ৱাংনা থাঙ্গৎখ্রে‍। “NSG না লৈবাক অসিবু তেরোরিজমগী চৈথেঙদগী ঙাকথোকপদা, ঐখোয়গী লৈবাক মীয়ামবু ঙাক শেনবদা অমদি মরুওইবা লৈবাক্কী লন-থুম ঙাক্তুনা থম্বদা মরু ওইবা শক্লোন অমা লৌরি,” হায়না শ্রী মোদীনা হায়খি‍।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা অসুম্না থাগৎলকখি:
“নেস্নেল সিক্যুরিতী গার্দকী রেজিং দে নুমিৎ অসিদা ঐহাক্না NSG পর্সোনেলশিংগী মফমদা য়াইফ-পাউজেল পীজরি‍। লান্মী শঙলুপ অসিনা মপা লৈত্রবা মথৌনা অমদি মথৌদা পু্নিং লুপ্পগী খুদম অমা হক্তুনা থম্লি‍। NSG না লৈবাক অসিবু তেরোরিজমগী চৈথেঙদগী ঙাকথোকপদা, ঐখোয়গী লৈবাক মীয়ামবু ঙাক শেনবদা অমদি মরুওইবা লৈবাক্কী লন-থুম ঙাক্তুনা থম্বদা মরু ওইবা শক্লোন অমা লৌরি‍।”
@nsgblackcats