Prime Minister's Office
Prime Minister condoles loss of lives due to a mishap in Konaseema district, Andhra Pradesh
08 OCT 2025 5:07PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has expressed deep grief over the loss of lives due to a mishap in Konaseema district, Andhra Pradesh. Shri Modi also wished speedy recovery for those injured in the mishap.
The Prime Minister’s Office posted on X;
“The loss of lives due to a mishap in Konaseema district, Andhra Pradesh, is deeply saddening. My thoughts are with the affected people and their families during this difficult time. Praying for the speedy recovery of the injured: PM @narendramodi“

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা অন্ধ্র প্রদেশকী কোনাসীমা জিলাদা থোকখিবা খুদোংথিবা থৌদোক্তা লৈখিদ্রবশিংগী মফমদা অৱাবা ফোংদোকখ্রে
08 OCT 2025 5:07PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অন্ধ্র প্রদেশকী কোনাসীমা জিলাদা থোকখিবা খুদোংথিবা থৌদোক্তা লৈখিদ্রবশিংগী মফমদা থম্মোয় শোক্না অৱাবা ফোংদোকখ্রে। শ্রী মোদীনা থৌদোক অদুদা অশোক-অপন নংখিবশিংদসু থুনা ফগৎলক্নবা য়াইফ-পাওজেল পীখি।
প্রধান মন্ত্রী ওফিসনা X তা পোস্ত তৌরকপা অমদা;
“অন্ধ্র প্রদেশকী কোনাসীমা জিলাদা থোকখিবা খুদোংথিবা থৌদোক্তা লৈখিদ্রবশিংগী মফমদা থম্মোয় শোক্না অৱাবা ফোংদোকচরি। অৱাবা তানফম অসিদা থৌদোক অসিদা অশোক-অপন নংখিবশিং অমসুং মখোয়গী ইমুং-মনুংগীদমক্তা অশোক-অপন নংখিবশিংদসু থুনা ফগৎলকপা ওইরসনু: PM @narendramodi“