Prime Minister's Office
Prime Minister conferred with Namibia’s highest civilian award
09 JUL 2025 7:45PM by PIB Delhi
Prime Minister Shri Narendra Modi is paying a State Visit to Namibia. On the occasion, the President of Namibia, H.E. Netumbo Nandi-Ndaitwah conferred on Prime Minister the highest civilian award of Namibia - Order of the Most Ancient Welwitschia Mirabilis. He is the first Indian leader to be given this award.
Accepting the award, Prime Minister dedicated the honor to the 1.4 billion people of India and to the historic and enduring ties between India and Namibia. Prime Minister expressed his heartfelt gratitude to President Nandi-Ndaitwah and the people of Namibia for the accolade.
The conferment of the award on Prime Minister is a milestone in the bilateral ties between India and Namibia and stands as a font of inspiration for the younger generations in both countries to take this special bilateral partnership to greater heights.

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীদা নামিবিয়াগী খ্বাইদগী ৱাংবা সিভিলিয়ন এৱার্দ পীরক্লে
09 JUL 2025 7:45PM by PIB Imphal
প্রধান মন্ত্রী শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা নামিবিয়াদা স্তেৎ ভিজিৎ অমা চৎখ্রে। থৌরম অদুদা, নামিবিয়াগী রাস্ত্রপতি, ঐচ.ই. নেতুম্বো নন্দী-নদাইৎৱাহনা প্রধান মন্ত্রীদা নামিবিয়াগী খ্বাইদগী ৱাংবা সিবিলিয়ন এৱার্দ - ওর্দর ওফ দি মোস্ত এন্সিএন্ত ৱেলৱিত্সচিয়া মিরাবিলিস পীখি। মহাক্না অসিগুম্বা মনা ফংবা অহানবা ভারতকী লুচিংবা ওইরি।
এৱার্দ অসি লৌরদুনা প্রধান মন্ত্রীনা ভারতকী মীওই বিলিয়ন 1.4 অমসুং ভারত অমসুং নামিবিয়াগী মরক্তা লৈরিবা পুৱারী ওইরবা অমসুং মতম শাংনা লৈরক্লবা মরীশিংদা এৱার্দ অসি কৎথোকখি। প্রধান মন্ত্রীনা মনা অসিগীদমক্তা রাস্ত্রপতি নন্দী-নদাইৎৱাহ অমসুং নামিবিয়াগী মীয়ামদা থাগৎপা ফোংদোকখি।
প্রধান মন্ত্রীদা এৱার্দ অসি পীরকপা অসি ভারত অমসুং নামিবিয়াগী মরক্তা লৈরিবা নাকল অনিগী মরীশিংদা মাইলস্তোন অমনি অমসুং লৈবাক অনিগী নহা ওইরিবা মীরোলশিং অসিনা মসিগী অখন্নবা নাকল অনিগী ওইবা পার্তনরশিপ অসিবু হেন্না ৱাংবা থাক্তা পুখৎনবা ইথিল পীরগনি।