Ministry of Information & Broadcasting
Indian Institute of Mass Communication (IIMC) to host its 56th convocation ceremony on March 4, 2025, Union Minister Shri Ashwini Vaishnaw will grace the occasion
Convocation to honor 478 students from New Delhi and five regional campuses with diplomas and excellence awards
03 MAR 2025 12:34PM by PIB Delhi
The Indian Institute of Mass Communication (IIMC) is set to host its 56th Convocation Ceremony on March 4, 2025, at Mahatma Gandhi Manch, IIMC, New Delhi. The Chancellor of IIMC and Union Minister for Information & Broadcasting; Railways and Electronics & Information Technology, Government of India, Shri Ashwini Vaishnaw will grace the occasion as the Chief Guest.
Convocation to honor 2023-24 batch with diplomas and excellence awards
The convocation will celebrate the achievements of students from the 478 students of 9 courses of 2023-24 batch by awarding them Post Graduate Diploma certificates. Students from IIMC New Delhi and its five regional campuses-Dhenkanal, Aizawl, Amravati, Kottayam, and Jammu-will be conferred their diplomas during the ceremony. Additionally, 36 outstanding students will be honored with various medals and cash awards in recognition of their academic excellence.
The event will bring together distinguished faculty members and guests to mark this momentous occasion, underscoring IIMC’s commitment to fostering excellence in media and communication education.
IIMC shaping media leaders
IIMC is India's premier media training institution that offers education in the field of media and communication. Set up in 1965, IIMC offers PG Diploma courses in Hindi Journalism, English Journalism, Advertising and Public Relations, Radio and Television Journalism, Digital Media, Odia Journalism, Marathi Journalism, Malayalam Journalism, and Urdu Journalism. Apart from this, after getting the status of Deemed to be University in the year 2024, two post graduate degree program’s in Media Business Studies and Strategic Communication have also been started by the deemed to be university.

ইনফোর্মেসন অমসুং ব্রোদকাস্তিং মন্ত্রালয়
ইন্দিয়ন ইন্সতিত্যুৎ ওফ মাস কম্ম্যুনিকেসন (IIMC)না মার্চ 4, 2025দা মাগী 56শুবা কনভোকেসনগী থৌরম পাংথোক্কনি, কেন্দ্রগী মন্ত্রী শ্রী অশ্বিনি বৈষ্ণোনা থৌরম অসিদা ময়াই তাংবল লৌগনি
কনভোকেসন অসিদা নই দিল্লী অমসুং রিজনেল কেম্পস মঙাদগী মহৈরোই 478দা দিপ্লোমা অমসুং এক্সিলেন্স এৱার্দশিং পীদুনা ইকাই খুম্নগনি
03 MAR 2025 12:34PM by PIB Imphal
ইন্দিয়ন ইন্সতিত্যুৎ ওফ মাস কম্ম্যুনিকেসন (IIMC) না মাগী 56শুবা কনভোকেসন থৌরম 2025গী মার্চ 4দা মহাত্মা গান্ধী মঞ্চ, IIMC, ন্যু দিল্লীদা পাংথোক্কনি। IIMC গী চাঞ্চেল্লর অমসুং ভারত সরকারগী ইনফোর্মেসন অমসুং ব্রোদকাস্তিং; রেলৱেজ অমসুং ইলেক্ত্রোনিক্স অমসুং ইনফোর্মেসন তেক্নোলোজীগী কেন্দ্রগী মন্ত্রী, শ্রী অশ্বিনী বৈষ্ণোনা থৌরম অসিদা অথোইবা মীথুংলেন ওইনা শরুক য়াগনি।
কনভোকেসন অসিদা 2023-24 বেৎচতা দিপ্লোমা অমসুং এক্সিলেন্স এৱার্দশিং পীদুনা ইকাই খুম্নগনি
কনভোকেসন্না 2023-24 বেৎচকী কোর্স 9গী মহৈরোই 478দা পোস্ত গ্রেজুএৎ দিপ্লোমা সর্তিফিকেৎশিং পীদুনা মখোয়গী এচিবমেন্তশিং উৎকনি। থৌরম অদুগী মনুংদা IIMC ন্যু দিল্লী অমসুং মাগী রিজনেল কেম্পস মঙা-ধেনকানল, আইজোল, অমরাৱতী, কোত্তায়ম অমসুং জম্মুগী মহৈরোইশিংদা মখোয়গী দিপ্লোমা পীগনি। মসিগী মথক্তা, মশক থোকপা মহৈরোয় 36বু মখোয়গী একাদমিক এক্সিলেন্সকীদমক তোঙান তোঙানবা মেদলশিং অমসুং শেলগী মনাশিংগা লোয়ননা ইকায় খুম্নবা উৎকনি।
থৌরম অসিদা শক্নাইরবা ফেকল্তী মেম্বরশিং অমসুং মীথুংলেনশিংসু শরুক য়াগনি, মসিনা মিদিয়া অমসুং কম্ম্যুনিকেসন এজুকেসনদা এক্সিলেন্স পীনবা IIMCগী অচেৎপা থৌদাং অদু ময়েক শেংনা উৎলগনি।
IIMCনা মীদিয়াগী লুচিংবশিং শেম্মি
IIMCঅসি মীদিয়া অমসুং কম্ম্যুনিকেসনগী লমদা এজুকেসন পীরিবা ভারতকী প্রিমিয়র মীদিয়া ত্রেনিং ইন্সতিত্যুসননি। 1965দা লিংখৎখিবা IIMCনা হিন্দী জর্নেলিজম, ইংলিস জর্নেলিজম, এদভর্তাইজিং অমসুং পব্লিক রিলেসন, রেদিও অমসুং তেলিভিজন জর্নেলিজম, দিজিতেল মীদিয়া, ওরিয়া জর্নেলিজম, মরাথী জর্নেলিজম, মলয়ালম জর্নেলিজম অমসুং উর্দু জর্নেলিজমদা PG দিপ্লোমা কোর্সশিং পীরি। মসিগী মথক্তা, 2024দা দীম তু বি য়ুনিভর্সিতীগী থাক ফংলবা মতুংদা, দীম তু বি য়ুনিভর্সিতী অসিনা মীদিয়া বিজিনেস স্তদিজ অমসুং স্ত্রেতেজিক কম্ম্যুনিকেসনদা পোস্ত গ্রেজুএৎ দিগ্রী প্রোগ্রাম অনিসু হৌদোক্লে।