Prime Minister's Office
Prime Minister greets the people of Arunachal Pradesh on their Statehood Day
20 FEB 2025 4:33PM by PIB Delhi
The Prime Minister, Shri Narendra Modi has extended his greetings to the people of Arunachal Pradesh on their Statehood Day. Shri Modi also said that Arunachal Pradesh is known for its rich traditions and deep connection to nature. Shri Modi also wished that Arunachal Pradesh may continue to flourish, and may its journey of progress and harmony continue to soar in the years to come.
The Prime Minister posted on X;
“Greetings to the people of Arunachal Pradesh on their Statehood Day! This state is known for its rich traditions and deep connection to nature. The hardworking and dynamic people of Arunachal Pradesh continue to contribute immensely to India’s growth, while their vibrant tribal heritage and breathtaking biodiversity make the state truly special. May Arunachal Pradesh continue to flourish, and may its journey of progress and harmony continue to soar in the years to come.”

প্রধানমন্ত্রীগী লোইশঙ
প্রধান মন্ত্রীনা অরুনাচল প্রদেশকী মীওইশিংদা মখোয়গী স্তেতহুদ নুমিৎকী য়াইফ পাউজেল পিখ্রে
20 FEB 2025 4:33PM by PIB Imphal
প্রধানমন্ত্রী, শ্রী নরেন্দ্র মোদীনা অরুণাচল প্রদেশকী মীওইশিংদা মখোয়গী স্তেতহুদ নুমিৎকী য়াইফ পাউজেল পিখ্রে। শ্রী মোদীনা অরুণাচল প্রদেশ অসি ইনাক খুল্লবা চৎনবীশিং অমসুং মহৌশাগা লৈনরিবা অচেৎপা মরীগীদমক খঙনৈ হায়খি। অরুণাচল প্রদেশ মখা তানা খুমাঙ চাওশিন্নবা, অমসুং লাক্কদৌরিবা চহি কয়া মখোয়গী চাউখৎপা অমসুং পুকচেল খোয়জেল তিন্নবগী খোঙচৎ মখা তানা চঙশিনবা ওইসনু হায়না শ্রী মোদীনা ফোঙদোকখি।
প্রধান মন্ত্রীনা X তা থাগৎলকখি;
“অরুনাচল প্রদেশগী মীয়ামদা মখোয়গী স্তেতহুদ নুমিৎকী য়াইফ পাউজেল পীজরি! স্তেত অসি মখোয়গী ইনাক খুল্লবা চৎনবী অমদি মহৌশা লাইরেম্বীগা লৈনরিবা অচেৎপা মরীগীদমক খঙনৈ। অরুনাচল প্রদেশকী শুবা নোম্বা কনবা অমদি ইচঙ থৌবা মীয়াম্না ভারতকী চাওখৎ খোঙথাংদা চাউনা থৌদাং য়ারি, অদুগা মখোয়গী মশক মচু থোক্লবা ত্রাইবেল হেরিতেজ অমদি পুক্নিং হুনা নীংথিরবা বাইওদাইভর্সিতীনা স্তেত অসিবু তশেংনা অখন্নবা ওইহল্লি। অরুনাচল প্রদেশ মখা তানা খুমাঙ চাওশিনবা ওইসনু অমদি মখোয়গী চাওখৎপা অমসুং পুকচেল খোয়জেল তিন্নবগী খোঙচৎ লাক্কদৌরিবা চহি কয়া মাঙদা চঙশিনবা ওইরসনু।”